Πούλησε για... ψίχουλα ταλεντάρα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα για πολλούς λόγους. Όχι μόνο για τους τίτλους που κατακτά. Είτε εντός, είτε εκτός Ιταλίας. Αλλά και για το γεγονός ότι έχει μερικές από τις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου.

Σίγουρα, αυτές μπορεί να μην είναι στο επίπεδο του Άγιαξ ή της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, κατά καιρούς διάφορα “φυντάνια” από τα τμήματα υποδομής της “Μεγάλης Κυρίας” μας έχουν απασχολήσει. Όπως ο Σιμόνε Μουρατόρε.

Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μπακ όσο και ως στόπερ, είχε την ταμπέλα εντός από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες που πήρε ήταν ελάχιστες από τους προπονητές της πρώτης ομάδας. Εν τέλει η Αταλάντα ήταν εκείνη που τον προσέγγισε και τον έκανε δικό της.

Η ομάδα του Μπέργκαμο έβγαλε από τα ταμεία της μόλις επτά εκατομμύρια ευρώ για χάρη του. Και εκείνος υπέγραψε μαζί της συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σίγουρα μία κίνηση με χαμηλό ρίσκο και δεν αποκλείεται μέχρι το 2024 ο πιτσιρικάς να έχει βγάλει και με το παραπάνω αυτά τα χρήματα.

Κοιτάει αλλού η Γιουβέντους!

Η αλήθεια είναι ότι η Γιουβέντους είναι από τις πιο δυνατές οικονομικά ομάδες. Όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Παρόλα αυτά μέχρι και η “Μεγάλη Κυρία” κλονίστηκε με όλα αυτά που συνέβησαν το μεσοδιάστημα του κορονοϊού.

Γι’ αυτό το λόγο και οι “μπιανκονέρι” θέλουν να “σκοτώσουν” όσο το δυνατόν πιο γρήγορα παίκτες που δεν έχουν σε προτεραιότητα. Και αυτό γιατί σκοπεύουν να επενδύσουν τα χρήματα που θα εισπράξουν σε μεταγραφές που θα κάνουν ακόμη καλύτερο το σύνολο που θα έχει στα χέρια του, ενόψει της επόμενης σεζόν ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Ένας από αυτούς που πρόκειται να πατήσουν σύντομα στο Τορίνο και να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους είναι ο Αρτούρ της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: Sportking.gr

Δειτε Επισης

Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον