H... ανίκητη Γιουνάιτεντ έχει τον «μαέστρο» της

Άλλο πρόσωπο, εντελώς διαφορετικό από αυτό που μας είχε συνηθίσει στις αρχές της σεζόν παρουσιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λίγο το... σουλούπωμα στην άμυνα, λίγο το γεγονός ότι ο Μπρούνο Φερνάντες μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα... ανίκητο σύνολο που θυμίζει παλιές καλές εποχές!  

Η χθεσινή νίκη επί της Μπράιτον με το εμφατικό 3-0, πέραν του έδωσε συνέχεια στην γενικώς καλή εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς, αύξησε το αήττητο σερί της!

Ήταν το 15ο συνεχόμενο ματς σε όλες τις διοργανώσεις που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα (11 νίκες, 4 ισοπαλίες), επίδοση που τη διατηρεί ΜΟΝΟ πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο αήττητο σερί (25 αγώνες) στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και μετά ακολουθεί ο σύλλογος του Μάντσεστερ!

Όσον αφορά τον «μαέστρο» της υπόθεσης, Μπρούνο Φερνάντες, κατάφερε μετά και το χθεσινό παιχνίδι να φτάσει τις 8 συμμετοχές σε γκολ της ομάδας του (5 γκολ, 3 ασίστ) σε ισάριθμες συμμετοχές.

Ο μοναδικός στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που είχε κάνει αντίστοιχο... δυναμικό μπάσιμο στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος είχε «συστηθεί» στο κοινό της Άρσεναλ με 9 συμμετοχές σε γκολ της ομάδας στα πρώτα του 8 ματς.

Πηγή:england365.gr

Δειτε Επισης

Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον