Ξέσπασε στην Μπόρνμουθ και έπιασε τετράδα η Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ διέλυσε 5-2 τη Μπόρνμουθ και είναι στην 4η θέση, έστω και με ματς περισσότερο από την Τσέλσι. Κάτι που φάνταζε αδιανόητο τη νέα χρονιά, τώρα είναι το σωστό, μιας και η ομάδα του Σόλσκιερ βγάζει ποιότητα στο γήπεδο!

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο ηγέτης, ο πειθαρχημένος Πογκμπά έχει ουσία και η τριπλέτα Μαρσιάλ - Γκρίνγουντ - Ράσφορντ βρίσκουν δίχτυα, με την ομάδα τους να μένει αήττητη σε 16 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις). Πέντε γκολ είχε να σημειώσει στο Oλντ Τράφορντ η Μάντσεστερ για την PL από το 2011 με τη Γουίγκαν! Οσο για τη Μπόρνμουθ, έμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Ιδια ενδεκάδα για τρίτη σερί φορά η Γιουνάιτεντ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και για πρώτη φορά από το 2006 (!) η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε σε τρίτο σερί ματς χωρίς αλλαγές. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 10΄είχαν την πρώτη ευκαιρία! Ο Ράσφορντ έβγαλε σε θέση βολής τον Μπρούνο, αλλά το πλασέ πέρασε άουτ. Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα η Μπόρνμουθ στην πρώτη της ευκαιρία βρήκε δίχτυα. Ο Στάνισλας άδειασε τον Μαγκουάιρ και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Ντε Χέα για το 1-0. 

Ανατροπή με Γκρίνγουντ και Ράσφορντ!
Οι Reds πίεσαν, έβαλαν την αντίπαλο στην περιοχή τους και στο 29' ήρθε το γκολ! Ο Φερνάντες έκανε την ασίστ και ο Γκρινγουντ με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-1. Μέσα σε έξι λεπτά είχε ολοκληρωθεί η ανατροπή, αφού το χέρι του Σμιθ έστειλε τον Ράσφορντ στην άσπρη βούλα και ο νεαρός φορ δεν αστόχησε. Παράλληλα, έφτασε τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και έγινε ο νεαρότερος της Γιουνάιτεντ που πετυχαίνει κάτι ανάλογο μετά τον Ρούνεϊ το 2007! Η Μάντσεστερ είχε τον απόλυτο έλεγχο, η κατοχή έφτασε στο 71% και στις καθυστερήσεις του α' μέρους ήρθε και το 3ο γκολ! Ο Μαρσιάλ θύμισε... Τιερί Ανρί και με υπέροχο γκολ πέτυχε το 3-1, φτάνοντας παράλληλα τα 15 στη σεζόν!

Πάγωσε και... ξέσπασε η Μάντσεστερ!
Το ξεκίνημα του β' μέρους έφερε τον Μπαϊγί στο στο ματς στη θέση του Λίντελοφ και τον Νταντζουμά σε αυτή τού του Μπρουκς. Ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 47' και ο πρώτος ένα λεπτό αργότερα υπέπεσε σε πέναλτι, μιας και το χέρι ήταν μέσα στην περιοχή. Ο Κινγκ ανέλαβε την εκτέλεση (49') κι έβαλε τη Μπόρνμουθ στο ματς. Μάλιστα, δυο λεπτά αργότερα ο Νταντζουμά βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Κάπου εκεί η Μάντσεστερ... ξύπνησε. Στο 54' ο Γκρίνγουντ πέτυχε με έξοχο τελείωμα το 7ο γκολ στην Premier League και 15ο σε όλες τις διοργανώσεις σφραγίζοντας έτσι τη νίκη! Η Γιουνάιτεντ ήταν επιβλητική και στο 59' ήρθε και το 5ο γκολ! Ο Μπρούνο με φαουλάρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και διαμόρφωσε το 5-2. Απίθανα νούμερα για τον Πορτογάλο, ο οποίος σε 9 ματς στην PL έχει 6 γκολ και πέντε ασίστ. Η Μάντσεστερ δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι, πίεσε, ο Ράσφορντ βρήκε δίχτυα στο 65', αλλά για χιλιοστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Γκρίνγουντ, Μαρσιάλ και Ράσφορντ πέρασαν εκτός, αλλά η Μάντσεστερ είχε διάθεση. Ομως, ο Ράμσντεϊλ με υπέροχες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Ιγκάλο, Φρεντ και Πογκμπά δεν άφησε το σκορ να ξεφύγει...

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον