Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έσταξε μέλι για τον Μουρίνιο ο Σνάιντερ-«Είχε τους δικούς του νόμους στην Ίντερ»

  05/07/2020 10:57
Έσταξε μέλι για τον Μουρίνιο ο Σνάιντερ-«Είχε τους δικούς του νόμους στην Ίντερ»

Έσταξε μέλι για τον Μουρίνιο ο Σνάιντερ-«Είχε τους δικούς του νόμους στην Ίντερ»

  05/07/2020 10:57

Η Ίντερ έγραψε ιστορία τη σεζόν 2009-2010 όταν έγινε η πρώτη και μοναδική ως τώρα ιταλική ομάδα που έχει κατακτήσει τρεμπλ (νταμπλ στην Ιταλία και Champions League) σε μία σεζόν και σύμφωνα με τον Γουέσλι Σνάιντερ, το άτομο που πρέπει να χρεωθεί το μεγαλύτερο μέρος της δόξας δεν είναι άλλος από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο 36χρονος Ολλανδός, που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2019, μίλησε μέσω της αυτοβιογραφίας του για τη χρυσή περίοδο των νερατζούρι επί των ημερών του Πορτογάλου στο τιμόνι ενώ έκανε ειδική μνεία στο γεγονός πως ο "special one" μπόρεσε να κουμαντάρει τον απρόβλεπτο και ασυγκράτητο Μάριο Μπαλοτέλι.

"Ήξερε πολύ καλά πώς να μας χειρίζεται. Μας έλεγε "παιδιά σας δίνω περισσότερη ελευθερία σε σχέση με αυτήν συνηθίζατε να έχετε και εγώ για αντάλλαγμα θα έχω μία καλύτερη ομάδα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαιτούσε τα πάντα από εμάς. Όμως εκτός γηπέδου μας μεγάλη ελευθερία. Πίναμε κρασί, καπνίζαμε... Είμαι βέβαιος πως τα γνώριζε όλα αυτά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σνάιντερ, για να θελήσει στη συνέχεια να δείξει την αποφασιστική παρέμβαση του Μουρίνίο στους νερατζούρι μέσω του ελέγχου του Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Μουρίνο μας προστάτευε πάντα αλλά δεν έπρεπε να παίζεις μαζί του. Ο Μάριο Μπαλοτέι το προσπάθησε. Ήταν νεαρός τότε και νόμιζε πως τα ήξερε όλα.

Και όταν ο Μουρίνιο δεν τον χρησιμοποιούσε μία περίοδο τόσο πολύ, μία νύχτα ήρθε στο δωμάτιό μου ο Μάριο όταν ήμουν με μερικούς συμπαίκτες μου και μου είπε:

"Αφηνω το προπονητικό κέντρο, ο προπονητής δεν με παίρνει στα σοβαρά. Θέλω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Ο Μουρίνιο τότε μας είπε πως τον δεχόταν πίσω μόνο αν έλεγε συγγνώμη μπροστά σε όλη την ομάδα και στον προπονητή.

Ο Μάριο το έκανε αυτό και τότε αγκαλιάστηκαν και πολύ. Έτσι πίστεψε, ο Μπαλοτέλι πίστεψε πως το θέμα είχε ξεχαστεί. Όμως κατά τη διάρκιεια του τελικού του Champions League του 2010, ο Μουρίνιο είπε στον Μπαλότέλι να κάνει προθέρμανση για 45 λεπτά και στον Ματεράτσι να κάνει ζέσταμα για λίγα λεπτά.

Ο Ματεράτσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, ο Μπαλοτέλι όχι. Ο Μουρίνιο είχε τους δικούς του νόμους".

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας