Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μάνατζερ Χακίμι: Ο Ζιντάν φταίει που δεν έμεινε στην Ρεάλ

  06/07/2020 14:04
Μάνατζερ Χακίμι: Ο Ζιντάν φταίει που δεν έμεινε στην Ρεάλ

Μάνατζερ Χακίμι: Ο Ζιντάν φταίει που δεν έμεινε στην Ρεάλ

  06/07/2020 14:04

Στους λόγους για τους οποίους, ο Ασράφ Χακίμι δεν παρέμεινε στην Ρεάλ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη Αλεχάντρο Καμάνο ο οποίος κατέδειξε ως υπαίτιο της φυγή του τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Παίκτης της Ίντερ εδώ και λίγες μέρες είναι ο Ασράφ Χακίμι.

Στην Ισπανία αναρωτιούνται για τον λόγο, που οδήγησε τον Μαροκινό μπακ στην φυγή του από την Ρεάλ.

Ο μάνατζερ του παίκτη Αλεχάντρο Καμάνο πήρε θέση για το θέμα με δηλώσεις του, με τις οποίες φωτογραφίζει ως υπαίτιο της εξέλιξης αυτής τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Πιο συγκεκριμένα ο μάνατζερ του παίκτη τόνισε ότι ο Γάλλος τεχνικός της «Βασίλισσας», δεν είχε στα πλάνα του τον νεαρό αμυντικό, κάτι που είχε σαν συνέπεια αυτός να στραφεί σε άλλες λύσεις.

«Ο Ζιντάν είναι ο λόγος που υπέγραψε στην Ιντερ. Τώρα πρέπει να εξηγήσει γιατί έφυγε από την Ρεάλ. Η επιστροφή του δεν θα ήταν καλή, δεδομένης της παρουσίας του Καρβαχάλ. Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον του θα είναι λαμπρό στην Ιντερ. Ο Κόντε μιλούσε με τον Χακίμι για πολλές ημέρες και τον έπεισε να υπογράψει για την Ιντερ. Του μίλησε για το πρότζεκτ της ομάδας και όταν ένας προπονητής, όπως ο Κόντε, επιμένει για να σε έχει στην ομάδα του, αυτό σημαίνει πολλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας