Ομάδα με Έλληνα προπονητή ψάχνει παίκτες μέσω LinkedIn

Ο Κυριάκος Γεωργίου έχει αναλάβει την ανοικοδόμηση της ιστορικής Σπάρτακ Βάρνα, η οποία προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο κύρος της.

Ο Έλληνας προπονητής με ανάρτηση του, υπογράμμισε πως η βουλγαρική ομάδα ψάχνει για ταλαντούχους σέντερ μπακ, ενώ ο μισθός που προσφέρει θα κυμαίνεται μεταξύ 400-500 ευρώ. Η Σπάρτακ Βάρνα θα πάρει μέρος από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας καθώς υποβιβάστηκε.

«Η Σπάρτακ Βάρνα (Γ΄ κατηγορία Βουλγαρίας) αναζητεί νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να αγωνιστούν σε σύστημα 3-5-2 και είναι κάτοχοι ευρωπαϊκού διαβατηρίου. Η προσφορά μας περιλαμβάνει στην δοκιμαστική περίοδο δωρεάν φαγητό και διαμονή.

Η Σπάρτακ Βάρνα είναι ομάδα με ιστορία 100 χρόνων και έχει αφήσει το σημάδι στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες δεκαετίες, ο σύλλογος πέρασε μεγάλες περιπέτειες, όμως εδώ και λίγους έχει αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη και διοίκηση.

Ο στόχος που έχω θέσει, όπως και ο σύλλογος μου είναι να χτίσουμε εντός διετίας μια ομάδα που θα επαναφέρει την Σπάρτακ Βάρνα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η 1η κατηγορία και φιλοδοξία μας είναι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Δεν έχουμε θέσει μόνο υψηλούς στόχους, αλλά έχουμε πλάνο και στρατηγική για να τους επιτύχουμε», έγραψε χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Γεωργίου.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για το θάνατο του 15χρονου-«Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή»
Επιστρέφει στους πάγκους ο Μανόλο Χιμένεθ-Συμφωνία με ομάδα της Παραγουάης
Αρχίζουν οι μάχες για την παραμονή στην Ελλάδα
Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
«Ελπίζω να βρεθούμε στον τελικό με ΠΑΟΚ, στόχος του Μαρινάκη η ευρωπαϊκή καταξίωση του Ολυμπιακού»
Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε
Το προφίλ της Κλαμπ Μπριζ-Έμεινε πίσω εγχώρια αλλά... δεν χαρίζεται στην Ευρώπη
Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ-Tα ζευγάρια των προημιτελικών του Conference
Τι έκανες ρε Κουλιεράκη; Τον ξεχώρισε η UEFA, ματς καριέρας από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ
Σενάρια για Αλμέιδα τέλος-Νέος προπονητής της Λάτσιο ο Τούντορ