Συνέχισε ακάθεκτη με τους συνήθεις υπόπτους και... τον Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όλα είναι διαφορετικά και συνεχίζουν να είναι διαφορετικά στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να είναι μεταμορφωμένη, να έχει αυτοπεποίθηση και να παίρνει το ένα αποτέλεσμα πίσω από το άλλο.
 
Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για την Γιουνάιτεντ, η οποία μπήκε για τα καλά στο κόλπο της νίκης στο «Βίλα Παρκ» όταν η κατάσταση ξεκλείδωσε με ένα πέναλτι που δεν άφησε ευχαριστημένο τον πάγκο των γηπεδούχων.
 
Ο Μπρούνο Φερνάντες κέρδισε την παράβαση και εκτέλεση σωστά από την άσπρη βούλα για να προκαλέσει εκνευρισμό στις κινήσεις των «χωριατών», που εξακολουθούν να καίγονται για βαθμούς και θα ήθελαν να πάνε το παιχνίδι σε όσο πιο αργό τέμπο γινόταν. Πόσο δε μάλλον από την στιγμή που λίγο πριν τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών είχαν δει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και να μην τους επιτρέπει να πάρουν το προβάδισμα.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν βγει το ημίχρονο ο Μέισον Γκρίνγουντ απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ μετά την καραντίνα, ξεκινώντας ο ίδιος την ενέργεια που τελείωσε με πολύ όμορφο τρόπο για να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να βάλει ένα τέλος στις ελπίδες της Βίλα για κάτι από την αναμέτρηση.

Δεν πρόλαβε να αλλάξει κάτι στο δεύτερο ημίχρονο υπέρ των γηπεδούχων μιας και ο Πολ Πογκμπά ρέφαρε για την φάση στην οποία καταλογίστηκε εις βάρος του οφσάιντ με συνέπεια να ακυρωθεί το τρίτο γκολ της ομάδας του, σκοράροντας δύο λεπτά αργότερα για να... ζητήσει συγγνώμη και να βάλει τέλος στην αφλογιστία του, που ούτε λίγο ούτε πολύ είχε κρατήσει 12 ολόκληρες αγωνιστικές (σ.σ. όσες είχε αγωνιστεί). .
 
Θα μπορούσαν να είχαν μπει κι άλλα γκολ μέχρι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή, αλλά το σκορ δεν άλλαξε, χωρίς αυτό να στερεί στο ελάχιστο την χαρά των παικτών του Σόλσκιερ, οι οποίοι βλέπουν την Λέστερ να απέχει μόλις έναν βαθμό και την Τσέλσι δύο, σε ίσο αριθμό αγώνων.

Για την Άστον Βίλα τα συναισθήματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα υπερασπιστεί την θέση που κέρδισε με την απόδοσή της την περσινή σεζόν.
 
Πηγή: england365.gr

Δειτε Επισης

«Αν τιμωρηθούν οι παίκτες μας θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα κι ας υποβιβαστούμε»
Η Ομοσπονδία της Αργεντινής επιβεβαίωσε την απουσία του Μέσι στα φιλικά στις ΗΠΑ
Πριν γίνει «μερένχε», ο Εμπαπέ μπορεί να μπει δυνατά στην κουβέντα για τον Γάλλο GOAT
Αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Φούλαμ και αναλαμβάνει την εθνικής της Γουινέας-Μπισάου ο Μπόα Μόρτε
Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο βάζει τέλος στο απίθανο σερί του Γκριζμάν με την εθνική Γαλλίας
Η ανακοίνωση-απάντηση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών που της επιβλήθηκε
Επίσημο: Νέος προπονητής της Λάτσιο ο Τούντορ
Oρίστηκε για τις 4 Ιουνίου η δίκη των οκτώ κατηγορουμένων για τον θάνατο του Μαραντόνα
Το απίθανο ρεκόρ του Γκριεζμάν σταματά στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού
Η πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον Πικέ-«Η μπύρα και το λουκάνικο είναι με το μέρος μας»