Γκουαρδιόλα: Εάν παραβιάζαμε τους κανόνες του FFP θα είχαμε τιμωρηθεί

HUEFA πήρε πριν λίγους μήνες την απόφαση για διετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Σίτι λόγω παραβίασης του Financial Fair Play, όμως η ομάδα του Μάντσεστερ πήγε την υπόθεση στο CAS όπου εκεί δικαιώθηκε, καθώς έγινε άρση του αποκλεισμού και θα μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στο Champions League τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το γεγονός αυτό σκόρπισε ενθουσιασμό στους "πολίτες", με τη διοίκηση να ετοιμάζεται μεταγραφική αντεπίθεση μετά την αθώωση από το CAS και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μην κρύβει την ευτυχία του μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (14/7).

"Είμαι απίστευτα χαρούμενος για αυτή την απόφαση, που δείχνει πως αυτό που έλεγαν όλοι για το σύλλογο δεν είναι αλήθεια και που μας επιτρέπει να υπερασπιστούμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που κερδίσαμε εκεί.

Όπως έχω πει πολλές φορές, εάν είχαμε κάνει κάτι λάθος θα αποδεχόμασταν την απόφαση της UEFA και του CAS επειδή θα είχαμε κάνει κάτι λάθος. Έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας όταν πιστεύουμε πως είναι σωστό αυτό που έχουμε κάνει.

Τρεις ανεξάρτητοι δικαστές το είπαν αυτό", τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπόρνμουθ για την 36η αγωνιστική της Premier League, για να προσθέσει:

"Χθες (13/7)  ήταν μία ωραία ημέρα επειδή παίξαμε με τους ίδιους κανονισμούς στην Ευρώπη για το financial fair play. Εάν τους παραβιάζαμε, θα είχαμε τιμωρηθεί. Φυσικά και είμαστε απίστευτα ευτυχισμένοι επειδή μπορούμε να υπερασπιστούμε αυτό που πετύχαμε στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον Πικέ-«Η μπύρα και το λουκάνικο είναι με το μέρος μας»
Με αυτές τις ποινές απειλούνται πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα
Παρέμβαση FIFA για τα επεισόδια ντροπής στην Τουρκία-«Οι δράστες να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους»
Καταιγιστικές εξελίξεις στην Μπριζ-«Τελειώνει» άμεσα ο Ρόνι Ντέιλα
Έπος της Γιουνάιτεντ 4-3 την Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας
Ξέσπασε με χατ τρικ του Εμπαπέ η Παρί και έφυγαν με 2-6 από το Μονπελιέ
Ο Κλοπ αποχώρησε από το flash interview-«Χαζή ερώτηση, δεν είσαι σε καλή φόρμα»
Σοκ στην Αργεντινή-Κατέρρευσε ο Χαβιέρ Αλταμιράνο, διακόπηκε το Εστουδιάντες με Μπόκα Τζούνιορς
«Χτύπησαν τον γιο μου στο κεφάλι, βοηθοί και παίκτες μου έχουν τραυματιστεί»
ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλαν στο γήπεδο, ξυλοκοπήθηκαν από παίκτες της Φενέρμπαχτσε