«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έρθουν στην Μπαρτσελόνα Λαουτάρο και Νεϊμάρ»

Στην Μπαρτσελόνα, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε από την επόμενη σεζόν να διαθέτουν στο ρόστερ τους, τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Οι «μπλαουγκράνα», θα μιλήσουν εκ νέου με την Ιντερ, για την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού τον Αύγουστο. 

Πάντως, ο επιθετικός της Μπάρτσα, Λουίς Σουάρες, μίλησε στη «Mundo Deportivo», με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό στράικερ, τονίζοντας πως θα ήθελε να τον έχει συμπαίκτη. «Δεν με ενοχλεί που όλοι μιλάνε για την υπόθεση του. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει εξαιρετική απόδοση στην Ιταλία, κάτι που δεν είναι εύκολο για έναν Αργεντινό. Είναι ένας νεαρός παίκτης που πρέπει να έχει έμπειρους ανθρώπους στο πλευρό του. Δεν είναι εύκολο να έρθεις στην Μπάρτσα και να παίξεις έτσι. Κάποιος θα πρέπει να σου μάθει διαφορετικά πράγματα, εδώ, στις οποίες δεν είχε συνηθίσει έως τώρα, σε άλλες ομάδες. Βέβαια, κάποιος είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει όλους τους καινούργιους παίκτες που έρχονται στην ομάδα».

Φυσικά, ο Ουρουγουανός φορ, όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει ο Νεϊμάρ και για το αν θα χωράει στα πλάνα του προπονητή, τόνισε: «Το πρόβλημα είναι για τον προπονητή, ο οποίος θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις. Είναι σπουδαίοι παίκτες και ο Νεϊμάρ και ο Λαουτάρο. Είναι ευπρόσδεκτοι στον σύλλογο. Για τον Νεϊμάρ, όλοι γνωρίζουν τι παίκτης είναι. Ξέρει την αγάπη που έχει ο κόσμος, γι' αυτόν. .

Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση που ζει ο κόσμος τώρα, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, καθιστά περίπλοκη την μεταγραφή του, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Η Τράμπζονσπορ... ρίχνει λάδι στη φωτιά κατηγορώντας παίκτες της Φενέρμπαχτσε
«Αν τιμωρηθούν οι παίκτες μας θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα κι ας υποβιβαστούμε»
Η Ομοσπονδία της Αργεντινής επιβεβαίωσε την απουσία του Μέσι στα φιλικά στις ΗΠΑ
Πριν γίνει «μερένχε», ο Εμπαπέ μπορεί να μπει δυνατά στην κουβέντα για τον Γάλλο GOAT
Αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Φούλαμ και αναλαμβάνει την εθνικής της Γουινέας-Μπισάου ο Μπόα Μόρτε
Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο βάζει τέλος στο απίθανο σερί του Γκριζμάν με την εθνική Γαλλίας
Η ανακοίνωση-απάντηση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών που της επιβλήθηκε
Επίσημο: Νέος προπονητής της Λάτσιο ο Τούντορ
Oρίστηκε για τις 4 Ιουνίου η δίκη των οκτώ κατηγορουμένων για τον θάνατο του Μαραντόνα
Το απίθανο ρεκόρ του Γκριεζμάν σταματά στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού