«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έρθουν στην Μπαρτσελόνα Λαουτάρο και Νεϊμάρ»

Στην Μπαρτσελόνα, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε από την επόμενη σεζόν να διαθέτουν στο ρόστερ τους, τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Οι «μπλαουγκράνα», θα μιλήσουν εκ νέου με την Ιντερ, για την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού τον Αύγουστο. 

Πάντως, ο επιθετικός της Μπάρτσα, Λουίς Σουάρες, μίλησε στη «Mundo Deportivo», με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό στράικερ, τονίζοντας πως θα ήθελε να τον έχει συμπαίκτη. «Δεν με ενοχλεί που όλοι μιλάνε για την υπόθεση του. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει εξαιρετική απόδοση στην Ιταλία, κάτι που δεν είναι εύκολο για έναν Αργεντινό. Είναι ένας νεαρός παίκτης που πρέπει να έχει έμπειρους ανθρώπους στο πλευρό του. Δεν είναι εύκολο να έρθεις στην Μπάρτσα και να παίξεις έτσι. Κάποιος θα πρέπει να σου μάθει διαφορετικά πράγματα, εδώ, στις οποίες δεν είχε συνηθίσει έως τώρα, σε άλλες ομάδες. Βέβαια, κάποιος είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει όλους τους καινούργιους παίκτες που έρχονται στην ομάδα».

Φυσικά, ο Ουρουγουανός φορ, όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει ο Νεϊμάρ και για το αν θα χωράει στα πλάνα του προπονητή, τόνισε: «Το πρόβλημα είναι για τον προπονητή, ο οποίος θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις. Είναι σπουδαίοι παίκτες και ο Νεϊμάρ και ο Λαουτάρο. Είναι ευπρόσδεκτοι στον σύλλογο. Για τον Νεϊμάρ, όλοι γνωρίζουν τι παίκτης είναι. Ξέρει την αγάπη που έχει ο κόσμος, γι' αυτόν. .

Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση που ζει ο κόσμος τώρα, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, καθιστά περίπλοκη την μεταγραφή του, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Απών από την κηδεία Ντιόγκο Ζότα ο Κριστιάνο Ρονάλντο-Ποιος ο λόγος
ΒΙΝΤΕΟ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα από την Παραγουάη
«Χαλάει του Ιγκαμάνε στη Λιλ, έξτρα πίεση στη Ρέιντζερς να πουλήσει τον Ντέσερς»
Τελευταίο αντίο στο Ζότα με δάκρυα και σιωπή-Ο σπαραγμός της γυναίκας του πάνω από το φέρετρο του
Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
Πέδρο Νέτο και Τσέλσι τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ-Τηρεί κανονικά το συμβόλαιο του Ζότα, στηρίζει την οικογένειά του
LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα-Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Η Τσέλσι στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με 2-1 επί της Παλμέιρας
EURO 2025 γυναικών: Πρεμιέρα με νίκες για Γερμανία και Σουηδία