Πεπ: Ξοδεύουμε χρήματα και ξέρω ότι δεν είμαι τίποτα δίχως καλούς παίκτες (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υπερασπίστηκε με σθένος τη Μάντσεστερ Σίτι και την οικονομική της δύναμη, τονίζοντας πως κι εκείνος ως προπονητής χρειάζεται μια ομάδα που να του παρέχει καλούς παίκτες!

Ο Καταλανός προπονητής των «πολιτών», αφού πρώτα αναγκάστηκε να απαντήσει στους Κλοπ και Μουρίνιο που έκαναν λόγο ντροπιαστική και κακή απόφαση από το CAS που δικαίωσε τη Σίτι και της επιτρέπει να παίξει στο Champions League, εξήγησε ότι κι άλλες ομάδες πέρα από τη δική του διαθέτουν μεγάλα ποσά για την ενίσχυσή τους.

Μάλιστα, φέρεται να τα έβαλε και με τον Αρσέν Βενγκέρ, σχολιάζοντας και τις δικές του κινήσεις στην Άρσεναλ στο παρελθόν, ενώ τώρα είναι υπερασπιστής του FFP...

«Θέλαμε τον Αλέξις Σάντσες και δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε όσα έπρεπε. Θέλαμε τον Μαγκουάιρ και πάλι δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε όσα έπρεπε. Έχουμε χρήματα, αλλά και άλλες ομάδες έχουν διαθέσει χρήματα. Ναι, έχουμε ξοδέψει πολλά την τελευταία 10ετία, αλλά και πριν από 20, 25, 30 χρόνια και ο Βενγκέρ ξόδευε κι ας υπερασπίζεται τώρα το Financial Fair Play!

Και η Γιουνάιτεντ με τον Σερ Άλεξ ξόδευε χρήματα και πολλά άλλα κλαμπ ξόδευαν χρήματα. Έτσι μπορείς να είσαι στο κορυφαίο επίπεδο, διαφορετικά θα είναι δύσκολα. Ακόμα κι αν είσαι καλός προπονητής όπως εγώ, όμως παραδέχομαι ότι δεν είμαι τίποτα δίχως τους παίκτες μου. Δεν είμαι αρκετά καλός χωρίς καλούς παίκτες. Γι' αυτό χρειάζομαι τους παίκτες μου και χρειάζομαι κι έναν οικονομικά ισχυρό σύλλογο» ήταν τα λόγια του Πεπ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον Πικέ-«Η μπύρα και το λουκάνικο είναι με το μέρος μας»
Με αυτές τις ποινές απειλούνται πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα
Παρέμβαση FIFA για τα επεισόδια ντροπής στην Τουρκία-«Οι δράστες να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους»
Καταιγιστικές εξελίξεις στην Μπριζ-«Τελειώνει» άμεσα ο Ρόνι Ντέιλα
Έπος της Γιουνάιτεντ 4-3 την Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας
Ξέσπασε με χατ τρικ του Εμπαπέ η Παρί και έφυγαν με 2-6 από το Μονπελιέ
Ο Κλοπ αποχώρησε από το flash interview-«Χαζή ερώτηση, δεν είσαι σε καλή φόρμα»
Σοκ στην Αργεντινή-Κατέρρευσε ο Χαβιέρ Αλταμιράνο, διακόπηκε το Εστουδιάντες με Μπόκα Τζούνιορς
«Χτύπησαν τον γιο μου στο κεφάλι, βοηθοί και παίκτες μου έχουν τραυματιστεί»
ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλαν στο γήπεδο, ξυλοκοπήθηκαν από παίκτες της Φενέρμπαχτσε