Ο Ματόντο της Σάλκε έκανε γυμναστική με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και «έφαγε» κράξιμο

Ο μεσοεπιθετικός της Σάλκε, Ράμπι Ματόντο, εμφανίστηκε να κάνει γυμναστική με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, κάτι που εξόργισε τους φιλάθλους των «βασιλικών μπλε».

Πέρυσι τον Ιανουάριο, ο 18χρονος εξτρέμ άφησε το Νησί και την Μάντσεστερ Σίτι, για τη Σάλκε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γερμανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Εως τώρα, με την πρώτη ομάδα έχει καταγράψει 29 συμμετοχές, για όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει μάλιστα και δύο τέρματα.

Οι οπαδοί της ομάδας είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση του μέχρι τώρα. Ωστόσο, μετά από την πρόσφατη εικόνα του Ματόντο, να κάνει γυμναστική, με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, η γνώμη όλων για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, άλλαξε προς το χειρότερο.

Ο Ματόντο, θέλησε να γυμναστεί, φορώντας τη φανέλα του Τζέιντον Σάντσο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της Σάλκε. Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε αμέσως συγγνώμη για την απερισκεψία του, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω  την κατάσταση και το πιο σημαντικό είναι να ζητήσω συγγνώμη από όλους στην ομάδα, ιδιαίτερα στους απίστευτους οπαδούς μας. Δεν ήθελα να σε καμία των περιπτώσεων να προκαλέσω.

Φόρεσα τη φανέλα της Ντόρτμουντ, σε ατομική προπόνηση που έκανα σε γυμναστήριο, χωρίς να το σκεφτώ καλά. Ηταν του Τζέιντον Σάντσο, που ήμασταν συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Σίτι και δεν την φόρεσα για την Ντόρτμουντ.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για την ανωριμότητα μου. Θέλω απλώς να απολογηθώ για την πράξη μου. Είμαι αφοσιωμένος 100% στην Σάλκε. Θα δίνω τα πάντα γι' αυτή την ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ράμπι Ματόντο.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή
Γλίτωσε τη Γιουβέντους ο Μίλικ και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia
Σοκ στην Premier League-Ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και βιασμό