Μπεκάλι: Ανοίξτε τα στάδια να αρρωστήσει ο κόσμος

Σε μια ακόμη άκρως προκλητική δήλωση αναφορικά με τον κορωνοϊό προχώρησε ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος φημίζεται για τις ακραίες τοποθετήσεις του, «χτύπησε» ξανά ισχυριζόμενος, πως θα πρέπει να ο κόσμος να ζήσει με τον κορωνοϊό και ως εκ τούτου να προσβληθούν όλοι από την ασθένεια!

«Μπορείς να αναστατωθείς, αλλά αν αυτό ήθελε ο Θεός ... Αυτή είναι μια ασθένεια που όλοι θα περάσουν. Ζούμε μαζί της. Ανοίξτε τα στάδια για να αρρωστήσει ο κόσμος, γιατί στο τέλος όλοι θα πάρουμε αυτόν τον ιό. Δεν κάνω προπαγάνδα εναντίον του κορωνοϊό. Κάνω απλώς αυτό που λένε οι γιατροί στην ογκολογική κλινική. Και οι γιατροί μου λένε ότι όταν έχετε μάσκα, το οξυγόνο σας μειώνεται και στη συνέχεια μειώνεται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Γι 'αυτό δεν φοράω μάσκα, έτσι ώστε το οξυγόνο μου να μην μειώνεται. Βιταμίνη C, βιταμίνη D, ψευδάργυρος, τα κάνετε αυτά και τελειώσατε με τον ιό, αυτό μου λένε οι γιατροί. Και κάνω ό, τι λένε οι γιατροί μου», τόνισε αρχικά ο Μπεκάλι προσθέτοντας:

«Τι με ενδιαφέρει αυτό που λένε οι Γερμανοί; Και θες να σου πω κάτι; Δεν μου αρέσει καν! Είμαι σκύλος για να φορέσω ένα ρύγχος; Δεν θέλω! Ακόμα κι αν αρρωστήσω. Για να μην κολλήσω τους άλλους άρρωστους, ναι, μένω μακριά από αυτούς, γιατί είμαι υποχρεωμένος. Αλλά δεν φοράω μάσκα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή
Γλίτωσε τη Γιουβέντους ο Μίλικ και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia
Σοκ στην Premier League-Ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και βιασμό