Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η Μπασακσεχίρ θέλει Οζίλ με βοήθεια... Ερντογάν

  21/07/2020 07:16
Η Μπασακσεχίρ θέλει Οζίλ με βοήθεια... Ερντογάν

Η Μπασακσεχίρ θέλει Οζίλ με βοήθεια... Ερντογάν

  21/07/2020 07:16

Η Άρσεναλ θέλει απεγνωσμένα να... ξεφορτωθεί τον Μεσούτ Οζίλ που είναι διατεθειμένη να ρίξει πάνω από 50% τις απαιτήσεις της. Αυτό βάζει στο προσκήνιο την πρωτάρα... πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ που έχει έναν «σύμμαχο» έκπληξη στην υπόθεση.

Ο Οζίλ έδωσε... άκυρο στην Φενέρμπαχτσε για συζητήσεις, μάλλον γιατί περιμένει το κάλεσμα της Μπασακσεχίρ όπως αναφέρει το «90min», με την φετινή πρωταθλήτρια Τουρκίας να έχει στην λίστα της τον άσο της Άρσεναλ. Βέβαια για να το καταφέρει θα πρέπει οι «κανονιέρηδες» να ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις τους και να πεισθεί ο Οζίλ να πάει στην Τουρκία. Εδώ είναι που σύμφωνα με το δημοσίευμα θα παίξει ρόλο η σχέση του Οζίλ με τον Πρόεδρο της χώρας, Ταπίγ Ερντογκάν. 

Ο Ερντογκάν θεωρείται ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές της Μπασακσεχίρ, πολλοί έχουν συνδυάσει την κατακόρυφη άνοδο της μέχρι τον τίτλο με τη βοήθεια του Προέδρου της Τουρκίας ο οποίος είναι φίλος και με τον Οζίλ. Οπότε μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, ο οποίος θα πρέπει να ρίξει και τις απαιτήσεις του, μιας και τώρα λαμβάνει 300.000 λίρες την εβδομάδα, νούμερο που δεν μπορεί να δώσει η Μπασακσεχίρ.

Πηγή: Sdna.gr
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας