Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στη Ρεάλ Μαδρίτης και αφορά τον Μαριάνο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Συγκεκριμένα όπως μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero, παίκτης της «βασίλισσας» είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν πριν από λίγες ώρες. 

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον Μαριάνο, ο οποίος βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του και δεν ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. 

Οι παίκτες της Ρεάλ, μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, άρχισαν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στις 7 Αυγούστου. 

Όπως προβλέπεται, φυσικά, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να είναι στην αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους «Πολίτες» αφού θα πρέπει να μείνει για 14 ημέρες σε καραντίνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Νέο ρεκόρ πώλησης σε τρεις ημέρες για τη Φόρεστ-Στην Τότεναμ με 70 εκατ. ευρώ ο Γκιμπς-Γουάιτ
Δεν ανανεώνει με τη Λίβερπουλ ο Κονατέ, θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης
Επίσημα Σαουδάραβας ο Τεό Ερναντέζ-Ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ
H Παρί συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε για τον Αένσιο
Έπεισε τον Ράσφορντ να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ο Μουρίνιο
Αποσύρει το ενδιαφέρον για Γκιόκερες η Άρσεναλ
Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»