Ο Φερναντίνιο μίλησε για το φλερτ Γκουαρδιόλα-Βραζιλίας

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φερναντίνιο όπως και ο μεσοεπιθετικός της Έβερτον, Ριτσάρλιζον, συμμετείχαν στο Caioba Game Show, όπου μίλησαν για πολλά πράγματα αναφορικά με τις προσωπικές τους εμπειρίες από το ποδόσφαιρο. Ο Φερναντίνιο μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και για το ενδεχόμενο έλευσης του Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Σελεσάο.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος μέσος τόνισε: "Μιλήσαμε σχετικά με αυτό, αλλά σε έναν ανεπίσημο τρόπο. Αυτό έγινε κυρίως επειδή τα νέα που έρχονταν από την Βραζιλία, τα όποια έλεγαν ότι θα του άρεσε να προπονήσει την εθνική. Αλλά πιστεύω είναι αδύνατο. Είπε ότι πιστεύει πως η Βραζιλία και η Αργεντινή θα έπρεπε να έχουν Βραζιλιάνους και Αργεντινούς προπονητές.

Παράγουμε τόσους πολλούς παίκτες, έχουμε την ικανότητα να παράγουμε θαυμάσιους προπονητές. Μέσα σε μια πιο ανεπίσημη συζήτηση πιστεύω ότι είναι δύσκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει βεβαιότητα για τίποτα".

Το συγκεκριμένο θέμα είχε τεθεί για πρώτη φορά το 2015, όταν ο Ντάνι Άλβες είχε δηλώσει ότι ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος τότε ήταν στην Μπάγερν, ήθελε να αναλάβει την Βραζιλία.

Η δήλωσή του στο ESPN ήταν η εξής: "Ο Πεπ είπε ότι ήθελε να κάνει την Βραζιλία παγκόσμια πρωταθλήτρια, και είχε μια ολόκληρη στρατηγική να μας κάνει παγκόσμιους πρωταθλητές. Αλλά δεν ήθελαν, επειδή είπαν ότι δεν ήξεραν αν η Βραζιλία θα δεχόταν έναν ξένο προπονητή".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι