Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Άλλο ένα μάθημα ζωής από Κλοπ: Είχα μαύρες μέρες στη ζωή μου, δεν είμαι τέλειος

  31/07/2020 10:18
Άλλο ένα μάθημα ζωής από Κλοπ: Είχα μαύρες μέρες στη ζωή μου, δεν είμαι τέλειος

Άλλο ένα μάθημα ζωής από Κλοπ: Είχα μαύρες μέρες στη ζωή μου, δεν είμαι τέλειος

  31/07/2020 10:18

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, μαζί με τον Άντι Ρόμπερτσον συμμετείχαν στην καμπάνια Heads Up για την ψυχική υγεία και προσπάθησαν μιλώντας για τους εαυτούς τους να δείξουν πως όλοι έχουν προβλήματα και πως θα πρέπει όποιος αισθάνεται αδυναμία να αναζητά βοήθεια.

Τι είπε ο Κλοπ; 

«Μόνο όταν νομίζεις ότι είσαι τέλειος είναι δύσκολο να αποδεχθείς ότι δεν είμαστε τέλειοι. Έτσι θα γίνει η ζωή πιο εύκολη, με το να σκεφτόμαστε ότι οι άνθρωποι δεν είμαστε τέλειοι. Εγώ το έχω αποδεχθεί από καιρό...

Είχα μαύρες μέρες στην ζωή μου, κυρίως στο μεταίχμιο από την ποδοσφαιρική για την προπονητική μου καριέρα, όταν δεν μου έδιναν ευκαιρία να βρεθώ σε έναν πάγκο. Κοίταξα στον τραπεζικό μου λογαριασμό και είδα ότι τα χρήματα θα μου έφταναν για μια εβδομάδα, όχι για μια ζωή...

Δεν ήξερα τι θα έκανα στη ζωή μου αν δεν μπορούσα να πετύχω κάτι στο ποδόσφαιρο. Είμαι Χριστιανός, πιστεύω στον Θεό, δεν είναι τόσο σημαντικό να είναι πάντα τέλεια η ζωή μου διότι ξέρω να αντιμετωπίζω καταστάσεις και ενδιαφέρομαι για τον κόσμο γύρω μου. Αν είναι καλά οι γύρω μου, είμαι κι εγώ καλά.

Όσο τα προβλήματα παραμένουν στο μυαλό μας, γίνονται δύσκολα τα πράγματα. Όταν τα κρατάς για τον εαυτό σου, δεν υπάρχει χώρος για λύσεις. Όταν μιλάς, φτιάχνεις χώρο για άλλα, νέα πράγματα στο μυαλό σου. Ο κόσμος πρέπει να αισθάνεται έξυπνος όταν ζητάει βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Το να χρειάζεσαι βοήθεια είναι έξυπνο, όχι αδυναμία».

Πηγή: Sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας