Νέο συμβόλαιο ως το 2024 για τον Φατί στη Μπαρτσελόνα

Η Mπαρτσελόνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον περασμένο Δεκέμβριο με τον 17χρονο, Ανσού Φατί έως το 2022, με οψιόν άλλων δύο χρόνων, αυξάνοντας παράλληλα την ρήτρα αποδέσμευσης, στα 170 εκατ ευρώ.

Τώρα λίγους, μόλις, μετά έχει προτείνει στον Φατί να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του για δύο επιπλέον χρόνια, ενεργοποιώντας την οψιόν, έως το καλοκαίρι του 2024, αυξάνοντας την ρήτρα στα 400 εκατ. ευρώ!

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει να «δέσει» τον νεαρό, καθώς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Όπως αναφέρει σχετικά στην πρώτη σελίδα της η αθλητική εφημερίδα της Καταλονίας «Sport», η διοίκηση προχωρά στην επέκταση του συμβολαίου του άμεσα, για να στείλει μήνυμα πως ο Φατί δεν είναι προς πώληση.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μπαίνουν στην Clausura με στόχο να «γιατρέψουν» τις... πληγές τους
Η νέα οικονομική ανάσα για την Μπαρτσελόνα έρχεται από το Κονγκό
Πώς ο Τερ Στέγκεν επηρεάζει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκμαν στην Μπαρτσελόνα
Επιστρέφει στην Premier League o Χέντερσον
Ανοιχτό το μέλλον του Μανδά στη Λάτσιο-Ενδιαφέρον από Premier League και La Liga