Γύρισε Σλοβενία ο Ίλιτσιτς, φήμες για κατάθλιψη και απιστία της γυναίκας του

Ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς, ο οποίος δεν επρόκειτο να ενισχύσει την Αταλάντα στους αγώνες του Champions League λόγω «κακής φόρμας», φέρεται να γύρισε στην Σλοβενία, με τις φήμες να κάνουν λόγο για κατάθλιψη – Σενάρια ακόμα και για... απιστία της γυναίκας του!

Πριν από την καραντίνα, ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ της Αταλάντα. Μετά το lockdown, όμως, ο Σλοβένος είναι αγνώριστος και δεν επρόκειτο να ενισχύσει τους Μπεργκαμάσκι στους επικείμενους αγώνες του Champions League λόγω «κακής φόρμας».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σλοβένος επιθετικός αποχώρησε από το Μπέργκαμο και πέταξε για την χώρα του, προκειμένου να βρεθεί με την οικογένειά του. Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο Ίλιτσιτς έπιασε την γυναίκα του, Τίνα Πολόβινα, να τον απατάει (!) και εξαιτίας αυτής της κατάστασης, έπεσε σε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα και να παρατήσει το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 32 ετών!

Η κακή ψυχολογική κατάσταση του ποδοσφαιριστή πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αν και άλλες πληροφορίες αναφέρουν ως λόγο αυτής την πανδημία και τις εικόνες που βίωσε στο πληγωμένο Μπέργκαμο ο Ίλιτσιτς, οι οποίες του θύμισαν τον εμφύλιο πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Εξωπραγματικά έσοδα για τη FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μπάγερν εξετάζει και την περίπτωση του Ενκουνκού
BINTEO: Απίθανος Μέσι στο MLS-Έχει πετύχει δύο γκολ σε πέντε σερί ματς της Ίντερ Μαϊάμι
Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: Κανείς δεν είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας
Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν
Προφορική συμφωνία Ατλέτικο-Ίντερ Μαϊάμι για τον Ντε Πολ
Συγκινεί ο Πέδρο Νέτο-«Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τον Ντιόγκο»
Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ ο Μόντριτς
ΒΙΝΤΕΟ: Αλαλούμ με τον καπετάνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βόλο
ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε και έκλαψε στην επιστροφή του μετά από 18 χρόνια στη Ροζάριο Σεντράλ o Nτι Μαρία