Με τριάρες πέρασαν στους «8» Κοπεγχάγη και Σαχτάρ

Η δράση επέστρεψε στο Europa League! Μπορεί στο πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη να είχε γνωρίσει την ήττα (1-0) με το πέναλτι του Βίστσα στο 88ο λεπτό, αλλά στο Τέλια Πάρκεν δεν συνάντησε αντίσταση από την πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Η Κοπεγχάγη νίκησε 3-0 την Μπασακσεχίρ, ανέτρεψε στο σκορ του πρώτου αγώνα και περιμένει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (είναι πρακτικά... αδύνατον να αποκλειστεί από την ΛΑΣΚ, την οποία είχε νικήσει 5-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς) στο Final 8 που θα διεξαχθεί στα γερμανικά γήπεδα. Πρωταγωνιστής ο Βιντ, ο οποίος άνοιξε το σκορ και το δρόμο, ενώ διεύρυνε και το προβάδισμα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φαλκ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Σολμπάκεν): Γιόνσον, Βαρέλα, Νέλσον, Μπιέλαντ, Μπόιλεσεν (69' Μπένγκτσον), Μουντραζίγια (54' Στάγε), Ζέκα, Μπιέλ (84' Οβιέδο), Όλντερ Βιντ, Φαλκ Γένσεν (84' Μπάρτολετς), Κάουφμαν (54' Ντάραμι).

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (Οκάν Μπουρούκ): Γκιουνιόκ, Καϊσαρά, Επουρεάνου, Σκρτελ, Κλισί, Καχβετσί (71' Οζτζάν), Τοπάλ (54' Άλεκσιτς), Τεκντεμίρ (54' Ελία), Κριβελί (79' Γκίλμπραντσεν), Μπα, Βίστσα.

Η Σαχτάρ είχε ήδη προίκα τη νίκη στη Γερμανία επί της Βόλφσμπουργκ. Αν και το ματς πήγαινε για 0-0, η εξέλιξη ήταν εντελώς διαφορετική. Η ομάδα του Ντόνετσκ τελικά νίκησε 3-0 στο Ολιμπίσκι τους λύκους. Ο Ζούνιορ Μοράες άνοιξε το σκορ στο 89ο λεπτό, ο Σόλομον στο 90+1' διέλυσε κάθε πιθανότητα αποκλεισμού, ενώ ο Μοράες με το δεύτερο γκολ του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΑΧΤΑΡ (Λουίς Κάστρο): Πιατόβ, Ντοντό, Κριβτσόβ, Χοχολάβα, Ματβιγένκο, Αντόνιο (74' Κοβαλένκο), Στεπανένκο, Μάρλος (77' Σόλομον), Αλάν Πατρίκ, Τάισον (86' Κονοπλιάνκα), Μοράες.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Κάστεελς, Μπρουκς, Πόνγκρατσιτς, Τισερόν, Σλάγκερ, Μπρέκαλο (76' Γκιβαλογκί), Άρνολντ, Ρουσιγιόν (83' Κλάους), Βέρχορστ, Γκίντσεκ (61' Μαρμούς), Σάντος Σα.

*Αποβλήθηκαν οι Χοχολάβα (απευθείας κόκκινη στο 68') και Μπρουκς (δεύτερη κίτρινη στο 70').

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ