Νίκησε τη Χετάφε και προκρίθηκε η Ίντερ-Τσέκαρε εισιτήριο η Γιουνάιτεντ

Το ένα από τα δυο μονά παιχνίδια των 16 του Europa League - το άλλο είναι το Σεβίλλη - Ρόμα καθώς τα πρώτα ματς δεν διεξήχθησαν λόγω κορονοϊού - έγινε το βράδυ της Τετάρτης (5/8) στη Βέλτινς Αρένα του Γκελσενκίρχεν.

Η Ίντερ αναμετρήθηκε με τη Χετάφε και έβαλε τέλος στα όνειρα μιας εκ των εκπλήξεων της διοργάνωσης. Οι νερατζούρι άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό. Ο Μπαστόνι έβγαλε τη μεγάλη μπαλιά, ο Ρομελού Λουκακού εκτόπισε τον Ετσέιτα και νίκησε τον Σορία.

Οι Μαδριλένοι άρχισαν να πιέζουν, έχασε ευκαιρίες. Τη σπουδαιότερη όλων τη σπατάλησε ο Μολίνα, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι (σε χέρι του Γκοδίν) στο 75ο λεπτό. Κι αφού η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, εκείνη του Μιλάνο καθάρισε το ματς. Ο Κρίστιαν Έρικσεν σκόραρε δύο λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Γκοδίν, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Γιανγκ, Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Λουκακού, Μαρτίνες.

ΧΕΤΑΦΕ (Χοσέ Μπορδαλάς): Σορία, Σουάρες, Ντακονάμ, Ετσέιτα, Ολιβέρα, Μακσίμοβιτς, Τιμόρ, Νιόμ, Αραμπάρι, Κουκουρέγια, Μάτα.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό και το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Final 8. Η Κοπεγχάγη, η οποία νωρίτερα νίκησε 3-0 την Μπασακσεχίρ και την απέκλεισε, θα αναμετρηθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι κι αλλιώς για τη δεύτερη το εισιτήριο ήταν τυπική διαδικασία, καθώς πρακτικά το είχε εξασφαλίσει από το πρώτο ματς στο οποίο είχε πανηγυρίσει τη νίκη με 5-0. Οι Αυστριακοί άνοιξαν το σκορ με τον Βίζινγκερ στο 55ο λεπτό, αλλά η ισορροπία στο σκορ αποκαταστάθηκε μετά από δύο λεπτά (57'). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη στην αγγαρεία με τον Μαρσιάλ στο 88ο λεπτό.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε-Γκούναρ Σόλσκερ): Ρομέρο, Φόσου-Μένσα, Μπεγί, Μαγκουάιρ, Ουίλιαμς, Φρεντ, Μάτα, ΜακΤόμινι, Λίνγκαρντ, Τζέιμς, Ιγκάλο.

ΛΑΣΚ ΛΙΝΤΣ (Ντόμινικ Τάλαμερ): Σλάγκερ, Βίσινγκερ, Τράουνερ, Αντράντε, Ρανφτλ, Χόλαντ, Μίκορλ, Ρένερ, Φρίζερ, Ράγκουτς, Μπάλιτς.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί