Η Ίντερ κατάπιε τις «ασπιρίνες» και βλέπει κούπα

Όταν έχεις έναν σέντερ-φορ των 30+ γκολ στην σεζόν, όλα γίνονται πιο εύκολα. Στην πρώτη του χρονιά στην Ίντερ, ο Ρομέλου Λουκάκου δικαιολόγησε κάθε ευρώ που ξοδεύτηκε γι αυτόν και οδηγεί τους «νερατζούρι» προς τον τελικό του Europa League.

O Βέλγος σέντερ-φορ έμοιαζε με θωρηκτό και παίζοντας όπως ο φουνταριστός στο πόλο δικαιούται το μεγαλύτερο μερίδιο από το 2-1 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, που δεν βρήκε ποτέ το αντίδοτο.

Οι Ιταλοί μπήκαν πολύ δυνατά και έβαλαν από νωρίς τα θεμέλια πρόκρισης. Στο 15ο λεπτό ο Λουκάκου έπαιξε με πλάτη στην αντίπαλη άμυνα και έστρωσε στον Μπαρέλα που με υπέροχο σουτ με το εξωτερικό έκανε το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Βέλγος έδειξε ότι δεν ανακόπτεται με τίποτα. Παίζοντας ξανά με πλάτη εντός της αντίπαλης περιοχής, πήρε παραμάζωμα τον Ταπσόμπα και έγινε αυτό που μικροί λέγαμε «πέναλτι και γκολ… γκολ», αφού αν και πεσμένος με πλασέ νίκησε τον Χράντετσκι για το 2-0 (21’).

Η αχτίδα φωτός για τις ασπιρίνες ήρθε άμεσα με γκολ του Χάβερτς (24’, 2-1), με το VAR να παίρνει πίσω πέναλτι που είχε δοθεί για χέρι του Σινγκράβεν (τελικά η μπάλα χτύπησε στον ώμο). 

Η Ίντερ ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, όμως ο Χράντετσκι της χαλούσε τα σχέδια. Σε δύο περιπτώσεις απέναντι στον Γκαλιαρντίνι (49’, 54’) και σε ισάριθμες από Αλέξις Σάντσες (66’) και Μόουζες (76’) ο Φινλανδός τερματοφύλακας είχε απάντηση, με την Λεβερκούζεν να μένει ζωντανή ως το τέλος, αλλά να μην μπορεί να γλιτώσει τον αποκλεισμό, με το VAR να στερεί άλλο ένα πέναλτι στην Ίντερ στις καθυστερήσεις, όταν η παράβαση ακυρώθηκε για χέρι του πεσμένου Μπρόζοβιτς.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση