Ρίχνει άκυρο σε συνάντηση με τον Μπαρτομέου ο Μέσι

Το γυαλί που ένωνε τον Μέσι με την Μπαρτσελόνα όχι απλά ράγισε, όπως έδειξε περίτρανα το φαξ που έστειλε στους διοικούντες τον σύλλογο με το οποίο τούς ενημέρωνε για την επιθυμία του να αποχωρήσει ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, αλλά έχει γίνει κομμάτια.

Όχι μόνο γιατί η διοίκηση των μπλαουγκράνα θέλησε να τραβήξει και αυτή το σχοινί και να ξεκαθαρίσει στον Pulga πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της για έναν χρόνο ακόμα, αλλά επειδή δεν υπάρχει καμία διάθεση να βρεθούν ξανά οι δύο πλευρές στο τραπέζι.

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου εξεδήλωσε την επιθυμία να γίνει το ραντεβού σε μία προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά από τα όσα εχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο φαίνεται πως είναι πλέον αργά.

Όπως αναφέρει σε σημερινό αποκαλυπτικό της δημοσίευμα η "Marca", ο Μέσι αρνείται να συναντήσει τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, με την εφημερίδα να τονίζει πως "ο Αργεντινός δεν επιθυμεί να συζητήσει με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα επειδή τού έχει εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αφήσει το σύλλογο".

Το ίδιο μέσο διευκρινίζει ταυτόχρονα την επιθυμία του 33χρονου Αργεντινού επιθετικού να παρουσιαστεί κανονικά την Κυριακή στο προπονητικό κέντρο του καταλανικού συλλόγου και να υποβληθεί σε καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Και αυτό γιατί ο παίκτης θέλει να στείλει σε όλους το μήνυμα πως θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει προς την "Μπάρσα" μέχρι να βρεθεί μία άκρη και να λύσουν οριστικά οι δρόμοι του με το σύλλογο για να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί