Εγινε... καπνός ο Μπέιλ: Εφυγε από φιλικό της Ρεάλ στο 27' και μιλάει με άλλη ομάδα

Η Ρεάλ έπαιζε 'μυστικό' φιλικό με την Χετάφε, όμως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν είχε πρόβλημα να φύγει πριν καν έρθει το ημίχρονο. Μιλάει με την Τότεναμ ο Ουαλός εξτρέμ.

Ενα από τα δυνατά μεταγραφικά σίριαλ είναι αυτό του 31χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος για ακόμα μια φορά έκανε σαφές ότι είναι πολύ περισσότερο εκτός, παρά εντός Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Merengues έπαιξαν φιλικό - φάντασμα με την Χετάφε και ο Μπέιλ σηκώθηκε και έφυγε στο 27' του αγώνα. Δεν χρειάζεται κάποια εξειδικευμένη ανάλυση για να καταλάβει κανείς ότι πολύ δύσκολα θα μείνει στην Μαδρίτη, με τους Αγγλους να γράφουν τις τελευταίες μέρες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θέλει παίκτη στη θέση του αφού δεν μπορεί να πάρει τον Σάντσο από την Ντόρτμουντ.

Το Old Trafford όμως δεν είναι το μοναδικό μέρος που μπορεί να προσφέρει επιστροφή στην Αγγλία στον Μπέιλ καθώς σύμφωνα με το The-Athletic η Τότεναμ έχει μπει στη μάχη και ο πρόεδρος, Ντάνιελ Λέβι, τρέχει τις διαπραγματεύσεις για τον αριστεροπόδαρο άσο, που από τους Blancos παίρνει... 650.000 λίρες την εβδομάδα.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μπαίνουν στην Clausura με στόχο να «γιατρέψουν» τις... πληγές τους
Η νέα οικονομική ανάσα για την Μπαρτσελόνα έρχεται από το Κονγκό
Πώς ο Τερ Στέγκεν επηρεάζει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκμαν στην Μπαρτσελόνα
Επιστρέφει στην Premier League o Χέντερσον
Ανοιχτό το μέλλον του Μανδά στη Λάτσιο-Ενδιαφέρον από Premier League και La Liga