Προκρίθηκε η Μακάμπι του Δώνη-Τα ζευγάρια των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη επικράτησε 1-0 στο Τελ Αβίβ της Ντιναμό Μπρεστ και θα διεκδικήσει στα Play offs κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την έκπληξη η Φερεντσβάρος.  

Ρίγα, Σούντουβα και τώρα... Μπρεστ! Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε 1-0 εντός έδρας των Λευκορώσων και κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ θα διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League. Στο 49ο λεπτό ο Κίσλιακ ανέτρεψε τον Πέρετζ και ο Μπίτον από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 1-0. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο αμυντικά ήταν εξαιρετική και πήρε δίκαια την πρόκριση. 

Στα Playoffs και η Φερεντσβάρος, η οποία έκανε την έκπληξη και επικράτησε 2-1 στη Βουδαπέστη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Λόβρενσιτς άνοιξε το σκορ για τους Ούγγρους, αλλά οι Κροάτες ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Ουζούνι. Ωστόσο, από μοιραίος έγινε πρωταγωνιστής, αφού στο 65ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-1. Παράλληλα, η Μόλντε κατάφερε στη ρώσικη ρουλέτα να υπερκεράσει το εμπόδιο της Καραμπάκ, καθώς επικράτησε 6-5 (κ.α. 0-0). Ετσι, στην επόμενη φάση οι Νορβηγοί θα βρουν απέναντί τους τη Φερεντσβάρος. 

Σούπερ η Μίντιλαντ, διέλυσε με 3-0 τη Γιουνγκ Μπόις, άφησε εκτός συνέχειας τους πρωταθλητές Ελβετίας, Γιουνγκ Μπόις και στα Play offs θα παίξει με τη Σλάβια Πράγας. 

Τα ζευγάρια των Play offs του Champions League

Σλάβια Πράγας - Μίντιλαντ

Μακάμπι Τελ ΑΒίβ - Ζάλτσμπουργκ

Ολυμπιακός - Ομόνοια

Μόλντε - Φερεντσβάρος

Γκρουπ μη πρωταθλητών

Κρασνοντάρ - ΠΑΟΚ

Γάνδη - Ντινάμο Κιέβου

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Μπάγερν εξετάζει και την περίπτωση του Ενκουνκού
BINTEO: Απίθανος Μέσι στο MLS-Έχει πετύχει δύο γκολ σε πέντε σερί ματς της Ίντερ Μαϊάμι
Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: Κανείς δεν είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας
Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν
Προφορική συμφωνία Ατλέτικο-Ίντερ Μαϊάμι για τον Ντε Πολ
Συγκινεί ο Πέδρο Νέτο-«Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τον Ντιόγκο»
Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ ο Μόντριτς
ΒΙΝΤΕΟ: Αλαλούμ με τον καπετάνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βόλο
ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε και έκλαψε στην επιστροφή του μετά από 18 χρόνια στη Ροζάριο Σεντράλ o Nτι Μαρία
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα