Συναγερμός στην UEFA-Θετικός σε κορωνοϊό παίκτης που αγωνίστηκε στα πλέι οφ

Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε την Τρίτη (22/9) σε αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και στην UEFA, καθώς ένα ακόμα κρούσμα κορvνοϊού επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, φτάνοντας έτσι τα 17 στο σύνολο!

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Sports Rabbi, το πρωί της Πέμπτης (24/9) διαγνώσθηκε θετικός ο Οφίρ Νταβιντζάντα, μετά τα καθιερωμένα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες.

Ο 29χρονος αμυντικός σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο τέθηκε σε καραντίνα και απομονώθηκε. Ωστόσο, η είδηση αυτή σήμανε συναγερμό στη Σάλτσμπουργκ και την UEFA, καθώς ο Ισραηλινός αγωνίστηκε την Τρίτη (22/9) κόντρα στους Αυστριακούς για τα playoffs του Champions League.

Θυμίζουμε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε αγωνιστεί χωρίς 7 παίκτες στην αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ λόγω κορωνοϊού (1-2 το τελικό αποτέλεσμα), με τα συνολικά κρούσματα μετά και το σημερινό να φτάνουν τα 17, αφού υπάρχουν και αρκετά μέλη της ομάδας που έχουν προσβληθεί.

Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση πάντως, οι Έλληνες της Μακάμπι (ο Δώνης και οι συνεργάτες του) είναι καλά στην υγεία τους και τα τεστ μέχρι τώρα ήταν αρνητικά.

Πηγή: cnn.gr

Δειτε Επισης

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή