Συγκινητικές εικόνες... Ο Τότι επισκέπτεται οπαδό που βοήθησε να συνέλθει από κώμα

Ο πρώην άσος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, επισκέφθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης ένα 19χρονο κορίτσι, το οποίο ο ίδιος βοήθησε να ξυπνήσει από το κώμα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η Ιλένια Ματίλι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το Δεκέμβριο του 2019, έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, κατά το οποίο σκοτώθηκε ο καλύτερός της φίλος.

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο της Ρώμης ανέφερε ότι η Ματίλι και ο πρώην σούπερ σταρ του ιταλικού ποδοσφαίρου πέρασαν μία ώρα μαζί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Τότι είχε διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο βοηθώντας ουσιαστικά στην ανάνηψη της 19χρονης κοπέλας, όταν η ίδια άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Και αυτό χάρη σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Τότι που προβλήθηκε στο θάλαμο νοσηλείας της Ματίλι.

Στο βίντεο ο πρώην άσος της Ρόμα έλεγε στη Ματίλι: «Κράτα γερά και μην το βάζεις κάτω».

Η 19χρονη, έγραψε σε ένα πινακάκι που τη βοηθά να επικοινωνεί ότι ήθελε πολύ να συναντήσει από κοντά το ίνδαλμά της. Κι εκείνος δεν της χάλασε το χατίρι.

«Θέλω να σε δω σύντομα να βγαίνεις από το νοσοκομείο και να ξαναπαίρνεις τη ζωή στα χέρια σου», είπε ο Τότι στη Ματίλι, η οποία φορούσε τη φανέλα με τα χρώματα της Ρόμα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Ο δρ. Λούκα Πάντουα, ο οποίος είναι επικεφαλής του Τμήματος Νευρολογικής Αποκατάστασης στο Νοσοκομείο Τζεμέλι, είπε ότι η χρήση ήχων, μουσικής και εικόνων στους τοίχους συνέβαλαν στο να ξυπνήσει η Ματίλι από την κωματώδη κατάσταση, στην οποία βρισκόταν.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσων (AFP) η 19χρονη είναι μέλος της γυναικείας ομάδας της Λάτσιο, με την οποία η Ρόμα έχει μεγάλη κόντρα στο τερέν.

Ο Τότι, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του το 2017, έχει κάνει πάνω από 750 εμφανίσεις με τα χρώματα της Ρόμα, σκοράροντας 300 γκολ. Κέρδισε το Ευρωπαϊκό Χρυσό Παπούτσι το 2007, ενώ κέρδισε το Μουντιάλ με τα χρώματα της Εθνικής Ιταλίας το 2006.

Πηγή: cnn.gr

Δειτε Επισης

«Αν τιμωρηθούν οι παίκτες μας θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα κι ας υποβιβαστούμε»
Η Ομοσπονδία της Αργεντινής επιβεβαίωσε την απουσία του Μέσι στα φιλικά στις ΗΠΑ
Πριν γίνει «μερένχε», ο Εμπαπέ μπορεί να μπει δυνατά στην κουβέντα για τον Γάλλο GOAT
Αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Φούλαμ και αναλαμβάνει την εθνικής της Γουινέας-Μπισάου ο Μπόα Μόρτε
Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο βάζει τέλος στο απίθανο σερί του Γκριζμάν με την εθνική Γαλλίας
Η ανακοίνωση-απάντηση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών που της επιβλήθηκε
Επίσημο: Νέος προπονητής της Λάτσιο ο Τούντορ
Oρίστηκε για τις 4 Ιουνίου η δίκη των οκτώ κατηγορουμένων για τον θάνατο του Μαραντόνα
Το απίθανο ρεκόρ του Γκριεζμάν σταματά στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού
Η πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον Πικέ-«Η μπύρα και το λουκάνικο είναι με το μέρος μας»