ΒΙΝΤΕΟ: Ο καυγάς Μουρίνιο-Λάμπαρντ, οι ατάκες και η νέα συμφιλίωση

Ήταν αξιοπερίεργο αυτό που παρατήρησε ο κόσμος στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τότεναμ με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ, όταν οι Μουρίνιο και Λάμπαρντ άρχισαν να λογομαχούν στην άκρη των πάγκων τους.

Δίχως να ξεφύγει φυσικά η κατάσταση και με τους δυο τους να προσπαθούν να μειώσουν την σημασία του περιστατικού, ωστόσο, αντάλλαξαν κουβέντες και ειρωνικά χαμόγελα από την ένταση που είχε το πρώτο ημίχρονο.

Στο φινάλε της αναμέτρησης και με τον Πορτογάλο να έχει νικήσει τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του, στην τέταρτη μεταξύ τους κόντρα ως προπονητές, οι δυο τους έδωσαν τα χέρια, συμφιλιώθηκαν και μετά τη λήξη της αναμέτρησης εξήγησαν όσα συνέβησαν προς τους εκπροσώπους του Τύπου...

«Ξέρω ότι μου έδωσε τα πάντα ως παίκτης μου και αυτό το εκτιμώ και του χρωστάω και εκείνες οι στιγμές είναι που διαμόρφωσαν τα συναισθήματά μου για εκείνον. Αυτό που του είπα, ήταν πως οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονταν να είμαστε κοντά τους όταν χάνουν στο γήπεδο. Στο τελευταίο ματς που έχανε 3-0 αισθάνθηκα λύπη για εκείνον γιατί ήταν στεναχωρημένος και ήρεμος στον πάγκο του.

Στο ποδόσφαιρο δεν έχω τίποτα να του μάθω γιατί ξέρει τα πάντα απ' έξω κι ανακατωτά. Όμως, να είσαι στην πλάγια γραμμή όταν χάνει η ομάδα σου για να σε νιώθει και να είσαι ήρεμος όταν κερδίζει...» είπε ο Μουρίνιο, ενώ, ο Λάμπαρντ από την πλευρά του σχολίασε:

«Είχαμε πλάκα... Τα πηγαίνουμε καλά με τον Ζοσέ και του είπα ότι φαινόταν πως μιλούσε περισσότερο στον τέταρτο διαιτητή και τον ρέφερι της αναμέτρησης παρά στους ποδοσφαιριστές του. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς τον Ζοσέ και ανεξάρτητα απ' ό,τι συνέβη μεταξύ μας στους πάγκους, αισθανόταν κι εκείνος την ένταση στο πρώτο ημίχρονο, όμως όλα ήταν καλά μεταξύ μας στο τέλος και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ». 

 

 

 

 

Πηγή: england365.gr

Δειτε Επισης

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής επιβεβαίωσε την απουσία του Μέσι στα φιλικά στις ΗΠΑ
Πριν γίνει «μερένχε», ο Εμπαπέ μπορεί να μπει δυνατά στην κουβέντα για τον Γάλλο GOAT
Αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Φούλαμ και αναλαμβάνει την εθνικής της Γουινέας-Μπισάου ο Μπόα Μόρτε
Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο βάζει τέλος στο απίθανο σερί του Γκριζμάν με την εθνική Γαλλίας
Η ανακοίνωση-απάντηση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών που της επιβλήθηκε
Επίσημο: Νέος προπονητής της Λάτσιο ο Τούντορ
Oρίστηκε για τις 4 Ιουνίου η δίκη των οκτώ κατηγορουμένων για τον θάνατο του Μαραντόνα
Το απίθανο ρεκόρ του Γκριεζμάν σταματά στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού
Η πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον Πικέ-«Η μπύρα και το λουκάνικο είναι με το μέρος μας»
Με αυτές τις ποινές απειλούνται πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα