Ένας αρτίστας… έτοιμος να βάλει την Έβερτον στο Top-6

Ένα ονειρικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η Έβερτον του Κάρλο Αντσελότι τη φετινή σεζόν, με τα «ζαχαρωτά» να έχουν κάνει το τρία στα τρία και να συνεχίζουν ακάθεκτα. Ο Ιταλός κόουτς έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα, την οποία δεν μπορείς να την ξεγράψεις με τίποτα, καθώς η Έβερτον δείχνει πως μπορεί να μπει «σφήνα» στο φετινό top-6.

Φυσικά ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές (αν όχι ο μεγαλύτερος) είναι ο νεοαποκτηθέντας, Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μπήκε απευθείας στα «βαθιά» χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και έχει καταφέρει να αφήσει τους Άγγλους με το στόμα ανοιχτό…

Με τη δική του φινέτσα και το δικό του στιλ, ο Ροντρίγκες δείχνει πως η κλάση και η ποιότητα που διαθέτει δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, με τα στατιστικά του μέχρι στιγμής να αποδεικνύουν πως ήρθε… για να μείνει!

Καταρχάς έχει καταφέρει ήδη σε μόλις τρεις αγώνες να σκοράρει ένα υπέροχο και κλασικό γκολ Ροντρίγκες κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, αλλά και να «σερβίρει» ένα στον «σεληνιασμένο» Κάλβερτ Λιούιν, καθώς και στις τρεις αναμετρήσεις έχει ξεχωρίσει λόγω της δημιουργικότητας και της φαντασίας του.

Ο 29χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, φτιάχνει φάσεις με το «τσουβάλι» μέχρι στιγμής, καθώς είναι ο μοναδικός που έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό δημιουργίας ευκαιριών για γκολ στην Premier League. Μια κατηγορία που αποδεικνύει περίτρανα πως λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν το «τόπι» που ξέρει ο Χάμες.

 

 

Ο Αντσελότι έχει δείξει πως ξέρει να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του Κολομβιανού. Την πρώτη σεζόν που συνεργάστηκαν στην Ρεάλ, ο μεσοεπιθετικός είχε τρόμερα νούμερα με τη «βασίλισσα», ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 13 γκολ και 13 ασίστ σε 29 συμμετοχές. Ο Ιταλός τεχνικός ήταν και αυτός που ζήτησε τον Χάμες στην Μπάγερν, ασχέτως εάν απολύθηκε στα μέσα του Σεπτέμβρη… Στο Μόναχο πάντως δεν τους... χάλασε, καθώς ο Ροντρίγκες είχε στις δύο σεζόν 60 συμμετοχές, με 16 γκολ και 20 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στα πρώτα γκολ που έχει πετύχει ο Ροντρίγκες σε Premier League, La Liga και Bundesliga, αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Ιταλού αλενατόρε!

 

Οι δυο τους ξανασμίγουν στην Έβερτον και φαίνονται έτοιμοι να «μπουκάρουν απρόσκλητοι» στην πρώτη εξάδα!

Πηγή: england365.gr

Δειτε Επισης

Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι
Συμφωνία του Ζιρού με την Λος Άντζελες FC
Μέσι: Όταν αισθανθώ ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω