Έφυγαν από αγώνα για ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος ομοφυλόφιλου συμπαίκτη τους

Οι Σαν Ντιέγκο Λόγιαλς έφυγαν από το γήπεδο, την στιγμή που κέρδιζαν με 3-1 τους Φοίνιξ Ράισινγκ γιατί ένας παίκτης τους, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος έγινε αποδέκτης ρατσιστικής φραστικής επίθεσης.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της USL Championship με την ομάδα του Σαν Ντιέγκο να κερδίζει με 3-1 τους Φοίνιξ Ράισινγκ, στην οποία είχε διοικητική εμπλοκή και αγωνίζονταν πριν μερικά χρόνια ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. 

Όλα έγιναν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Τζούνιορ Φλέμινγκς του Φοίνιξ φέρεται να επιτέθηκε φραστικά χρησιμοποιώντας ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Κόλιν Μάρτιν, ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Στην ένταση που προκλήθηκε ο διαιτητής απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Μάρτιν και οι συμπαίκτες του παρότι προηγούνταν με 3-1 στο σκορ έφυγαν από το γήπεδο και δεν ξαναγύρισαν. 

Η ομάδα του Σαν Ντιέγκο αναμένεται να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά και ταυτόχρονα κάθε ελπίδα για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ και την προηγούμενη αγωνιστική είχαν χάσει παιχνίδι στα χαρτιά από τους Λος Άντζελες ΙΙ όταν αποχώρησαν από το γήπεδο για ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του Ελάιζα Μάρτιν. Όπως αποδείχθηκε οι κατηγορίες ήταν αληθινές μιας και η ομάδα του Λος Άντζελες έδιωξε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. 

Αντιπρόεδρος στην ομάδα του Σαν Ντιέγκο είναι η παλιά δόξα της Εθνικής ομάδας των Η.Π.Α και με παρουσία στην Έβερτον, Λάντον Ντόνοβαν.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League