Τραορέ: Δεν κάνω βάρη, απλά μεγαλώνουν οι μύες πολύ γρήγορα

Ο Αντάμα Τραορέ, πραγματοποίησε μετά από καιρό το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της εθνικής Ισπανίας. Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όλων με την επίδοσή του αλλά και τις τρομερές ταχύτητες του, στο ματς με την Πορτογαλία.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας στην «AS», αναφέρθηκε στην κλήση του στην εθνική αλλά και τη γυμναστική που ακολουθεί για να διατηρείται σε κορυφαία φόρμα.

«Η κλήση από το Μάλι οφείλεται στην αφρικανική καταγωγή μου και εκτιμώ ότι με θυμήθηκαν, αλλά νιώθω Ισπανός, επειδή γεννήθηκα στην Ισπανία και πάντα έπαιζα με τις μικρές εθνικές ομάδες της της Ισπανίας. Δεν μπορώ να αρνηθώ την αφρικανική καταγωγή μου, αλλά νιώθω Ισπανικά και είμαι υπερήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Η γυμναστική μου καθοδηγείται από τον προσωπικό γυμναστή. Αλλά δεν κάνω βάρη. Το γενετικό μου υλικό είναι έτσι ώστε κάνει τους μύες μου να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Κάνω άλλες ασκήσεις. Κάθε άτομο πρέπει να προσαρμόσει το καλύτερο γι’ αυτόν. Το μυστικό είναι να γνωρίζεις το σώμα σου και να προσαρμόσεις την προπόνηση στις δικές σου συνθήκες.

Στην ηλικία των 15 ετών είχα προβλήματα στο γόνατο, με τενοντίτιδα που δεν με άφησε να παίξω το παιχνίδι μου ή να έχω έκρηξη στην ταχύτητά μου. Εκεί άρχισα να δυναμώνω στο γυμναστήριο. Έπρεπε να κάνω πιο συγκεκριμένη δουλειά για να αποφύγω τραυματισμούς. Έντονη προπόνηση. Ασκούμαι όχι μόνο για να δυναμώσω, αλλά και για να αποτρέψω τραυματισμούς, κάτι που φοβάται περισσότερο κάθε αθλητής».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή
Το πρόσωπο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο