Συγκλονίζει ο Λουκάκου-«Οι γονείς μου δεν έτρωγαν, για να βρούμε φαΐ εγώ και ο αδερφός μου»

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη ο Ρομελού Λουκάκου, μιλάει με μεγάλο θαυμασμό για την μητέρα του αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε αυτός και η οικογένεια του στο παρελθόν.

Ο Βέλγος επιθετικός, διανύει τις καλύτερες του ημέρες στην Ιταλία και στην Ιντερ, βρίσκοντας ξανά τον παλιό του εαυτό. Εως τώρα, έχει συγκεντρώσει 37 γκολ σε 54 παιχνίδια με τους «νερατζούρι» και συνεχίζει ακάθεκτος.

Μιλώντας στο «Gazzetta dello Sport», ο 27χρονος φορ τόνισε τις δυσκολίες που πέρασε όταν ο πατέρας του σταμάτησε να αγωνίζεται επαγγελματικά ως ποδοσφαιριστής.

«Θυμάμαι πως όταν ο πατέρας μου σταμάτησε την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής, ήμουν μόλις 6 ετών και η μητέρα μου διαγνώσθηκε με διαβήτη.  Περάσαμε μερικά πάρα πολύ δύσκολα και σκληρά χρόνια. Η μητέρα μου δούλευε σε ένα εστιατόριο και εγώ με τον αδερφό μου πηγαίναμε μαζί της όταν μετά τα ματς. Οι γονείς μου δεν θα έτρωγαν, προκειμένου να βρούμε φαϊ εγώ και ο αδερφός μου».

Στη συνέχεια, ο Λουκάκου εξήγησε τον λόγο για τον οποίο όταν σκοράρει, πανηγυρίζει σχηματίζοντας το «Α»: 

«Κάθε φορά που σκοράρω, στην συνέχεια σχηματίζω το γράμμα "Α". Το κάνω και το αφιερώνω στην μητέρα μου που την λένε, Adolphine. Χωρίς εκείνη δεν θα ήμουν αυτό που έχω γίνει σήμερα. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την μητέρα μου. Κάθε μέρα με μάθαινε πολλά πράγματα και μου έλεγε πως να σέβομαι τους πάντες. Να τους χαιρετάω όλους και να τους κοιτάω στα μάτια. Είναι απλά πράγματα, αλλά με έχουν βοηθήσει αρκετά στην ζωή μου. Είχα βίντεο με τα γκολ του και είχε σημειώσει ένα απέναντι στην Άντερλεχτ. Αυτό μου έμεινε στο μυαλό γιατί σκόραρε εναντίον της αγαπημένης μου ομάδας στο Βέλγιο. Ήθελα να φορέσω την φανέλα της Άντερλεχτ και το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα», κατέληξε.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ