Καβάνι: Κανείς δεν περίμενε ότι θα βρεθώ αντίπαλος της Παρί

Για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Παρί για τους ομίλους του Champions League, μίλησε ο Έντινσον Καβάνι αλλά και για τα συναισθήματα του που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ο «Matador» παρακολούθησε την «τεσσάρα» της ομάδας του επί της Νιουκάστλ, από την εξέδρα και πλέον μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους» στο Champions League, απέναντι στην Παρί (20/10, 22:00).

Ο 33χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται λίγες ημέρες πριν το ιδιαίτερο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν περίμενε ποτέ πως θα αγωνιστεί κόντρα στους Παριζιάνους, ως αντίπαλος.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην Γιουνάιτεντ και μπορώ να αγωνιστώ στην Premier League. Θέλω όταν παίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Να προπονούμαι και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος. Οσον αφορά το ματς με την Παρί θα είναι περίεργο για εμένα. Θα βιώσω μία ασυνήθιστη στιγμή, που κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί. Θα πρέπει να παίξω αντίπαλος της Παρί. Θα είναι όμως ένα απίστευτο συναίσθημα».

Ο πρώην συμπαίκτης του Κιλιάν μίλησε κι αυτός από την πλευρά του για το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» και για τον Έντινσον Καβάνι.

«Δεν αισθάνομαι παράξενα που ο Έντινσον είναι σε άλλη ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Θα παίξουμε ενάντια στην ομάδα του και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός.

Δειτε Επισης

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι παραμένει στη Λεβερκούζεν
Ποσά που... ζαλίζουν-Το αστρονομικό συμβόλαιο της Puma με την Μπαρτσελόνα
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»