Σόκαρε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη η Σαχτάρ-Ισόπαλες Σάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ

Αν και έπαιζε χωρίς 7 βασικούς εξαιτίας του Covid-19, η Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε ιστορικό διπλό στο Alfredo Di Stefano σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης (2-3).

Η ομάδα που κατέβασε ο Ζινεντίν Ζιντάν πήγε στα αποδυτήρια με το πιο βαρύ σκορ που έχει υπάρξει ποτέ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην ιστορία των Merengues και παρότι βρέθηκε κοντά στην ανατροπή, το φινάλε έγραψε ήττα στο πρώτο ματς της φάσης των ομίλων. Ο Γάλλος τεχνικός παρέταξε 11άδα… ξεκούρασης ενόψει του clasico με την Μπαρτσελόνα, όμως αυτό δεν μειώνει καθόλου την τεράστια νίκη των πρωταθλητών Ουκρανίας - που έκαναν το ταξίδι στην ισπανική πρωτεύουσα χωρίς 10 παίκτες, εκ των οποίων οι 7, βασικοί. Στο άλλο ματς του group, η Ιντερ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ.

Στο άλλο παιχνίδι, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Σάλτσμπουργκ  βρήκε τη λύση και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ με δύο σουτ έξω απο την περιοχή, όμως η Λοκομοτίβ σκόραρε και πάλι, δίνοντας από έναν βαθμό στις δύο ομάδες.  και πανηγύρισε τη νίκη στην πρεμιέρα της στο Champions League.

Το σκορ άνοιξε στο 19΄ ο Έντερ, όταν η Λοκομοτίβ κέρδισε ένα κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε στο πρώτο δοκάρι, με τον Ζελαμεντίνοφ να κάνει μία κεφαλιά προς τα πίσω βρίσκοντας τον Πορτογάλο στράικερ και αυτός επίσης με το κεφάλι να κάνει το 1-0 για τους Ρώσους. 

Η ισοφάριση για τους Αυστριακούς ήρθε και αυτή από κόρνερ, το οποίο ωστόσο εκτελέστηκε με διαφορετικό τρόπο. Ο Γιουνούζοβιτς έδωσε πάσα στον Σομποζλάι και αυτός από την γωνία της περιοχής έκανε ένα καταπληκτικό σουτ, το οποίο πρώτα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι, πριν αναπαυθεί στην εστία του Γκιλιέρμε για το 1-1 στο 45ο λεπτό. Με το δεύτερο ημίχρονο ήρθε και δεύτερο γκολ για την Σάλτσμπουργκ , με τον Γιουνούζοβιτς να κάνει ένα σουτ έξω απο την περιοχή, τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 50ο λεπτό. 

Ωστόσο, οι Ρώσοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λισάκοβιτς στο 75΄, οταν έγινε μια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά, με τον  τερματοφύλακα των Αυστριακών, Στάνκοβιτς, να μην υπολογίζει καλά τη φάση και ενώ η μπάλα πήγε πάνω του αυτός δεν κατάφερε να αποκρούσει αποτελεσματικά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, για το τελικό 2-2. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ