Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μπαρτομέου: Παραιτήθηκα γιατί με προσέβαλαν και με απείλησαν

  28/10/2020 12:35
Μπαρτομέου: Παραιτήθηκα γιατί με προσέβαλαν και με απείλησαν

Μπαρτομέου: Παραιτήθηκα γιατί με προσέβαλαν και με απείλησαν

  28/10/2020 12:35

Για απειλές εναντίον της ζωής του οι οποίες είχαν σαν συνέπεια να τον οδηγήσουν στην παραίτησή του από την προεδρία της Μπαρτσελόνα έκανε λόγο ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Την απόφαση να παραιτηθεί από την προεδρία της Μπαρτσελόνα, έπειτα από 6 χρόνια πήρε ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο ίδιος αναφερόμενος στους λόγους της παραίτησής του τόνισε ότι η τοπική κυβέρνηση της Καταλονίας δεν βοήθησε από την πλευρά της, προκειμένου το ψήφισμα με θέμα την παραμονή ή όχι της διοίκησης του να μετατεθεί κατά 15 μέρες, προκειμένου να διεξαχθεί με όλα τα απαραίτητα υγιειονομικά μέτρα και σε 21 διαφορετικά σημεία της Καταλονίας και της Ισπανίας.

Ωστόσο μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Μπαρτομέου έκανε λόγο, ότι δέχτηκε προσβολές και απειλές για την ζωή του χωρίς όμως να κατονομάσει τους δράστες.

«Είπαν ότι έχουμε πράγματα να κρύψουμε. Είναι λάθος. Έχω πολλή εμπειρία. Πάντα έλεγα ότι αυτοκριτική μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτά που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες ξεπέρασαν κάθε όριο.

Με προσέβαλαν και με απείλησαν. Το ίδιο έκαναν και στα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Μας έλαχε να διοικήσουμε την Μπάρτσα στις πιο δύσκολες στιγμές της ομάδας και του κλαμπ. Από το 2010 έχουμε κατακτήσει 149 τίτλους σε όλα τα επαγγελματικά αθλήματα.

Ήταν τιμή μας που υπηρετήσαμε το σύλλογο. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να κλείσει η συμφωνία με τους παίκτες και τους υπαλλήλους για τη μείωση μισθών.

Εάν δεν γίνει, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την ομάδα. Θα μου ήταν πιο εύκολο να παραιτηθώ μετά από τη συντριβή στο Μόναχο. Πήρα όμως αποφάσεις για να εγγυηθώ τη σταθερότητα της ομάδας.

Έπρεπε να συνεχίσω, αντί να αφήσω την ομάδα στα χέρια μιας υπηρεσιακής περιορισμένων δυνατοτήτων διοίκησης. Ποιος θα έκλεινε προπονητή, ή παίκτες; Ποιος θα προσέφερε την εγγύηση ότι ο Μέσι θα συνέχιζε;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας