Ισόπαλο το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ - Στην κορυφή η Λέστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Etihad χάνοντας βαθμούς σε αυτή την κλειστή μάχη του τίτλου (1-1).

Αστόχησε σε πέναλτι ο Ντε Μπρόινε, τραυματίστηκε ο Αρνολντ. Οι ομάδες των Κλοπ και Γκουαρδιόλα μπορεί να μην νίκησαν αλλά έβγαλαν χωρίς ήττα το μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής στην Premier League. Αμφότερες ωστόσο έχασαν έδαφος και η κορυφή παρέμεινε στα χέρια της Λέστερ που προηγουμένως είχε νικήσει 1-0 τη Γουλβς. Οι Reds, που περιμένουν τα νέα από τον τραυματισμό του Αλεξάντερ Αρνολντ, είναι πλέον στο -1 από τους Foxes, ενώ οι Πολίτες, που έχασαν πέναλτι με τον Ντε Μπρόινε στο 1-1, βρίσκονται στο -6 με αγώνα λιγότερο.

Δυνατά μπήκε στο ματς η Λίβερπουλ, είχε δύο απειλές και έμενε ψηλά μην αφήνοντας την Σίτι να χτίσει από την άμυνα. Στο 13’ έμοιαζε δίκαιο το ότι πήρε το προβάδισμα με τον Σαλάχ να ευστοχεί σε πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Μανέ από τον Γουόκερ. Η ομάδα του Πεπ έκανε κάμποση ώρα, όμως μετά το 25’ άρχισε να συνέρχεται. Σε εκείνο το σημείο μετά την εκπληκτική σέντρα του Ντε Μπρόινε ο Στέρλινγκ δεν έδωσε στον Ζεσούς και νικήθηκε από την Αλισον, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό όμως να κάνει τη ζημιά στους Reds στο 31’ με αδιανότητη ντρίμπλα με τακουνάκι στον Αρνολντ και τελείωμα.

Η Σίτι είχε πάρει φόρα, στο 32’ ο Ντε Μπρόινε είχε σουτ άουτ και δέκα λεπτά μετά ο Βέλγος playmaker είχε τεράστια ευκαιρία, όμως μετά το χέρι του Τζο Γκόμες στην περιοχή σε δική του σέντρα, έστειλε την μπάλα άουτ από τα 11 βήματα. Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους αφού ο Εντερσον σταμάτησε τον Αρνολντ στο 44’.

Στην επανάληψη, το ματς δεν είχε καμία σχέση, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Στο 50’ ο on-fire, Ζότα, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Εντερσον για να χάσει η Σίτι μεγάλη ευκαιρία στο 55’ όταν μετά τη σέντρα ακριβείας του, τρομερού σε όλο το ματς, Ζοάο Κανσέλο, ο Ζεσούς δεεν βρήκε στόχο με κεφαλιά. Στο 61’ ο Κλοπ είδε έναν ακόμα παίκτη του να τραυματίζεται και να αποχωρεί, αφού χτύπησε και έγινε αλλαγή ο Αρνολντ, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται στο υπόλοπο του ματς και να μην θέλουν να πάρουν μεγάλα ρίσκα.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο