Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε Γιόβιτς από την σερβική κυβέρνηση για το σπάσιμο της καραντίνας

Οκτώ μήνες μετά το σοβαρό ατόπημά του, όπου έσπασε την καραντίνα στην οποία έπρεπε να βρίσκεται και ταξίδεψε από την Ισπανία στην Σερβία για να είναι κοντά στην αγαπημένη του που είχε γενέθλια, ο Λούκα Γιόβιτς έμαθε την ποινή του.

Αυτή δεν ήταν τελικά φυλάκιση, που ήταν ένα εκ των σεναρίων που είχαν κυκλοφορήσει εξαιτίας της σοβαρότητας του αδικήματος, αλλά αντίθετα πρόστιμο, με τα ισπανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν με σημερινά τους δημοσιεύματα πως ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να πληρώσει το ποσό των 30.000 ευρώ ως πρόστιμο

Ο Γιόβιτς ήταν μάλιστα ένας από τους αρκετούς Σέρβους παίκτες που αγωνίζονται εκτός των συνόρων της πατρίδας του και που επέστρεψε σε αυτήν την εποχή της πανδημίας, με την πρωθυπουργό της χώρας να έχει ασκήσει δριμεία κριτική για αυτές τις συμπεριφορές πριν από πολλούς μήνες.

"Έχουμε το αρνητικό παράδειγμα των ποδοσφαιρικών αστεριών μας που κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ και αγνοούν τις υποχρεώσεις τους περί αυτο-απομόνωσης ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, ενώ την ίδια εποχή ο Γιόβιτς είχε πει κατά την υπεράσπισή του:

"Κατά την άφιξή μου στην Σερβία, μου έκαναν τεστ και ήμουν αρνητικός. Είναι κρίμα που άλλοι δεν ήταν επαγγελματίες στη δουλειά τους και δεν μου έδωσαν σαφείς οδηγίες για το πώς θα έπρεπε να συμπεριφέρομαι κατά τη διάρκεια της απομόνωσής μου.

Ζητάω συγχώρεση από όλους εάν με κάποιον τρόπο έθεσα κάποιον σε κίνδυνο. Ελπίζω όλοι μαζί να το ξεπεράσουμε. Η Σερβία έχει την απόλυτη στήριξή μου, θα το νικήσουμε αυτό όλοι μαζί".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί