Σπαρακτικές κραυγές και οδύνη κατά τη μεταφορά της σορού του Μαραντόνα

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στα 60 του χρόνια έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική κοινότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη και χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στο δρόμο για το τελευταίο χειροκρότημα κατά τη μεταφορά της σωρού του. Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στην Αργεντινή για τον θάνατό του και η σωρός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Κατά τη μεταφορά από το σπίτι που έζησε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, χιλιάδες Αργεντινοί είχαν βγει στους δρόμους, οι περισσότεροι έκλαιγαν, άλλοι ούρλιαζαν για τον θάνατό του. Ο Μαραντόνα λατρεύτηκε όσο ελάχιστοι στη χώρα του τάνγκο και κανείς δεν μπορεί να χωνέψει πως "έφυγε" τόσο νέος.

Η Κλαούντια Βιγιαφάνε και οι κόρες του Τζιανίνα και Ντάλμα έφτασαν από τους πρώτους στην έδρα της κυβέρνησης, για να ακολουθήσουν πολλοί από τους πρωταθλητές κόσμου με την αλμπιτσελέστε του 1986, ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του. Στην Plaza de Mayo επικρατεί πανικός και χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί εκεί για τον Ντιεγκίτο.

 

 

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε από τη Μίλαν ο Μόντριτς
Η ισπανική Kυβέρνηση ετοιμάζει έρευνα για πιθανές πράξεις εξευτελισμού ατόμων με νανισμό στο πάρτι του Γιαμάλ
Κανονιέρης ο Γιόκερες-Έκλεισε στα 73.5 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του στην Άρσεναλ
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ινφαντίνο φώναζε στον Τραμπ ν’ απομακρυνθεί, εκείνος αδιαφορούσε και οι παίκτες της Τσέλσι απορούσαν
Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι του Γιαμάλ-«Ζητούσαν γυναίκες με συγκεκριμένες διαστάσεις στήθους»
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του
«Η Φιορεντίνα θέλει να ανανεώσει με τον Κεν»
«Κερδίσαμε το παιχνίδι στα πρώτα 10 λεπτά, είμαι χαρούμενος που θα πάρουμε τρεις εβδομάδες άδεια»