Η τελευταία συνέντευξη του Μαραντόνα και η μεγάλη του απορία...

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα λίγες μέρες προτού ξεκινήσει ο «Γολγοθάς» με την εισαγωγή στο νοσοκομείο στις αρχές του μήνα, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην οποία αναρωτιόταν αν ο κόσμος τον είχε ακόμα στην καρδιά του...

Αν μπορούσε από κάπου ψηλά να δει τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην πατρίδα του, στην Νάπολι και γενικότερα σε όλο τον κόσμο με τον αντίκτυπο που είχε η είδηση του θανάτου του, ο «Ντιεγκίτο» θα είχε πάρει την απάντησή του.

Η αγάπη των οπαδών ήταν αυτό που του έδινε ζωή στο ποδόσφαιρο και αυτό που τον απασχολούσε στην τελευταία του συνέντευξη στην Clarin λίγο καιρό προτού εισαχθεί στο νοσοκομείο για την επέμβαση στον εγκέφαλο, ήταν:

«Αναρωτιέμαι αν ακόμα με αγαπάει ο κόσμος...

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους οπαδούς. Κάθε μέρα κατάφερναν να με εκπλήξουν με όσα έζησα μετά την επιστροφή μου στην Αργεντινή.

Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα όταν ανέλαβα την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Εκεί κατάλαβα ότι ακόμα είχαν αγάπη μέσα τους για εμένα και πως αυτό δεν θα τελείωνε... Ήμουν πολύ χαρούμενος.

Το ποδόσφαιρο μου έδωσε τόσα, όσα δεν μπορούσα καν να φανταστώ. Αν δεν είχα το πρόβλημα με τις καταχρήσεις, θα έπαιζα πολύ περισσότερο... Σήμερα, όμως, όλα αυτά είναι παρελθόν. Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο απ' όλα είναι που δεν έχω τους γονείς μου».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά
Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης