Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πότε θα γίνει η κηδεία και πού θα είναι η τελευταία κατοικία του Μαραντόνα

  26/11/2020 19:56
Πότε θα γίνει η κηδεία και πού θα είναι η τελευταία κατοικία του Μαραντόνα

Πότε θα γίνει η κηδεία και πού θα είναι η τελευταία κατοικία του Μαραντόνα

  26/11/2020 19:56

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η σορός του Αργεντινού Θεού του ποδοσφαίρου είναι στην Casa Rosada, όπου γίνεται από νωρίς το πρωί λαϊκό προσκύνημα, με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου να τον έχουν ήδη αποχαιρετίσει, ενώ οι ουρές με κόσμο που θέλει αυτή τη στιγμή να του πει «αντίο» φτάνουν τα 20 οικοδομικά τετράγωνα!

Η ολοκλήρωση του λαϊκού προσκυνήματος είχε προγραμματιστεί για τις 4μ.μ. (τοπική ώρα) και παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να παρατείνει το λαϊκό προσκύνημα, λόγω του πλήθους και των πιθανών ταραχών από όσους δεν προλάβουν να μπουν στην Casa Rosada, η οικογένεια του Μαραντόνα ήταν ανένδοτη.

Η αστυνομία ενημέρωσε τον κόσμο πως οριστικά το λαϊκό προσκύνημα θα ολοκληρωθεί στις 4μ.μ. (τοπική ώρα, 9μ.μ. ώρα Ελλάδας), αλλά όλοι παραμένουν στη θέση τους πιστεύοντας στο… θαύμα.

Η οικογένεια έχει προγραμματίσει την τελετή της κηδείας του Μαραντόνα στις 6μ.μ. τοπική ώρα, 2 ώρες μετά το τέλος του λαϊκού προσκυνήματος, ώστε να προλάβει η σορός του να μεταφερθεί στην τελευταία κατοικία του… Θεού. Αυτή θα είναι στο Jardin Bella Vista, εκεί όπου έχουν ήδη θαφτεί οι γονείς του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, η δόνα Τότα και ο δον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το συγκεκριμένο ιδιωτικό κοιμητήριο που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’80 και βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή στην ομώνυμη περιοχή του προαστίου Σαν Μιγκέλ, περίπου 33 χιλιόμετρα από το Μπουένος Άιρες.

Πηγή: onsports.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας