Ισόβιος αποκλεισμός σε παράγοντα της Καραμπάχ για σχόλια μίσους κατά των Αρμενίων

Με ισόβιο αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Νουρλάν Ιμπραχίμοφ, το γραφείο τύπου της Καραμπάχ, ο οποίος μέσω ποστ του στο twitter ζητούσε τον θάνατο των Αρμενίων, την περίοδο της πολεμικής σύγκρουσης με το Αζερμπαιτζάν.

Η UEFA ανακοίνωσε την Πέμπτη την τιμωρία του Αζέρου παράγοντα, ο οποίος είχε τεθεί σε προσωρινό αποκλεισμό από τις 3 Νοεμβρίου και στον οποίο επιβλήθηκε ισοβίως η «απαγόρευση άσκησης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο» ζητώντας μάλιστα από την FIFA αυτή η ποινή να ισχύει για ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης επέβαλλε πρόστιμο 100.000 ευρώ στην ομάδα του Αζερμπαιτζάν, την Καραμπάχ. 

Ο Ιμπραχίμοφ είχε ανεβάσει ένα ποστ στο twitter όπου εξέφραζε ακραίες απόψεις εναντίον των Αρμενίων και παρότι το είχε...κατεβάσει γρήγορα, κάποιοι μπόρεσαν να το κρατήσουν και να αποτελέσει απόδειξη για την τιμωρία του. Μάλιστα η Ομοσπονδία της Αρμενίας είχε ζητήσει και τον αποκλεισμό της Καραμπάχ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αποσύρει το «20» στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Ντιόγκο Ζότα... Από τη χρονιά-όνειρο με την Λίβερπουλ στο τραγικό τέλος μέσα στην φλεγόμενη Lamborghini
Φορτισμένο κλίμα έξω από το Άνφιλντ-Εκατοντάδες φίλοι της Λίβερπουλ αποτίουν φόρο τιμής στον Ζότα (pics)
Η Λειψία απαιτεί από την Μπαρτσελόνα την καταβολή των μπόνους από τη μεταγραφή του Όλμο
Πήγαινε να πάρει το πλοίο για να γυρίσει στη Βρετανία ο Ζότα-Είχε κάνει εγχείρηση, δεν μπορούσε να πάει αεροπορικώς
Σπαρακτικό αντίο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζότα-«Δεν βγάζει νόημα...»
Νέο βίντεο από το μοιραίο τροχαίο με τον Ζότα-Άμορφη μάζα σιδερικών η Lamborghini
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας... Ο Ζότα είχε παντρευτεί πριν δέκα μέρες-Είχε τρία παιδιά, το ένα είναι λίγων μηνών
Διήμερο πένθος για τα αδέρφια Ζότα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η UEFA (pics)
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα-Τυλίχθηκε στις φλόγες το αυτοκίνητό του