Ιστορίες μυστηρίου για την κληρονομιά του Μαραντόνα

Με πέντε παιδιά, τα οποία έχει αναγνωρίσει  και άλλα τρία που φέρεται να είχε αποκτήσει  με τρεις διαφορετικές γυναίκες στην Κούβα, το θέμα της κληρονομιάς του Ντιέγκο Μαραντόνα  έχει έρθει στο επίκεντρο μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα ΜΜΕ της Αργεντινής στις ημέρες νοσηλείας στις αρχές Νοεμβρίου, τα περιουσιακά στοιχεία του ανέρχονταν σε 275 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων κινητών και ακινήτων.

Μια κληρονομιά που ο Μαραντόνα φάνηκε να μην ήθελε να αφήσει στα παιδιά του. «Δεν πεθαίνω και σε καμία περίπτωση δεν αφήνω τίποτα στα παιδιά μου», είπε ο Μαραντόνα πριν από λίγους μήνες, μιλώντας για την κληρονομιά του.

«Όλα όσα έχω κερδίσει θα δωρίσω και θα τα δώσω σε κάποιον άλλο όταν πεθάνω», είχε πει απευθυνόμενος στην κόρη του Τζιανίνα. «Δεν θα της αφήσω ούτε μια δεκάρα, πρέπει να γνωρίζει ότι ούτε αυτή, ούτε η αδερφή της, ούτε η μητέρα της θα έχουν τίποτα μετά το θάνατό μου. Θα αφήσω τα πάντα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, θα δώσουν τα χρήματά μου σε αυτούς που έχουν ανάγκη και όχι σε όποιον θέλει να με εκμεταλλευτεί.»

Πριν ένα χρόνο είχε καταθέσει μάλιστα αγωγή εναντίον τους, κατηγορώντας και τις τρεις ότι του έκλεψαν περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια. «Ο πατέρας μου είναι άρρωστος και τώρα πεθαίνει και δεν ξέρει πια τι λέει», είχε πει η Τζιανίνα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή  η κληρονομιά του Μαραντόνα, εάν δεν το έχει κάνει εκείνος, θα πρέπει να μοιραστεί και στα άλλα αναγνωρισμένα παιδιά του, Ντιέγκο Τζούνιορ και Τζάνα Μαραντόνα αλλά και τον Ντιέγκο Φερνάντο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο φέρεται επίσης να είχε επίσης τρία άλλα παιδιά που μεγάλωσαν στην Κούβα με τρεις διαφορετικές γυναίκες κατά τη διάρκεια της περιόδου που ζούσε εκεί και είχε γίνει ο καλύτερος φίλος του Φιντέλ Κάστρο.

Πάντως ο Λούις Βεντούρα, Αργεντινός δημοσιογράφος και φίλος του Μαραντόνα, όπως αναφέρει η ιταλική ιστoσελίδα calcioefinanza, λίγες ώρες μετά το θάνατο του διάσημου Αργεντινού, εξήγησε ότι τα χρήματα  είχαν «μερικώς σπαταληθεί» λόγω των «τρύπιων» χεριών του και, σε μεγάλο βαθμό, κλαπεί «από εκείνους που τον περιβάλλουν για να τον παραπλανήσουν και να αδειάσουν τις τσέπες του».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση