Υπόλογη η ʼρσεναλ που άφησε τον Νταβίντ Λουίζ να παίξει και να οδηγήσει

Η Άρσεναλ παρά το γεγονός πως ο Νταβίντ Λουίζ έκανε εφτά ράμματα στο κεφάλι και συνέχισε να ματώνει, τον άφησε να συνεχίσει σε όλο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Γουλβς κι όχι μόνο αυτό, αλλά του επέτρεψε και να οδηγήσει για να πάει στο σπίτι του παρά το σφοδρό χτύπημα που είχε δεχθεί! 

Η αυτοπεποίθησή σου είναι ασφαλής, με τα φυσικά αποτελέσματα Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Advanced Hair Clinics.
Οι «κανονιέρηδες», όπως αναφέρει η Daily Mail, είναι πλέον υπόλογοι στην Πρέμιερ Λιγκ για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την κατάσταση με τον Βραζιλιάνο αμυντικό που στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης της Κυριακής συγκρούστηκε με τον Ραούλ Χιμένες, με τον Μεξικανό να διακομίζεται στο νοσοκομείο. 

Ο Νταβίντ Λουίζ έδεσε το κεφάλι του, έκανε εφτά γρήγορα ράμματα, συνέχισε να ματώνει, όμως έβγαλε όλο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην Άρσεναλ δίχως να υπολογίσουν πιθανές ζαλάδες του ποδοσφαιριστή, τον άφησαν να οδηγήσει και προς το σπίτι του μόλις έφυγε από το γήπεδο! 

Πηγή: england365.gr 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Φαν Μπρόνκχορστ για το επιτελείο του Σλοτ η Λίβερπουλ
Ανακοινώθηκε από τη Ρέξαμ στα 40 του χρόνια ο Άσλεϊ Γιανγκ
Το μήνυμα του Μπαπέ μετά τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση
Έβγαλε νέα φανέλα και... προειδοποιεί η Μπαρτσελόνα
Ομοφοβικά συνθήματα πήγαν να τινάξουν στον αέρα το Ντόρτμουντ-Μοντερέι
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουάνσα από τη Λίβερπουλ η Λεβερκούζεν
Oμάδας της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει 50 εκατομμύρια για τον Κεν
Έριξε άκυρο στη Μπάγερν για τον Λουίς Ντίας η Λίβερπουλ
Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ξεχωρίζει το Παρί-Μπάγερν
Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Γκιόκερες