Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κύμα κρουσμάτων στη Νιούκαστλ-Έκλεισε το προπονητικό κέντρο

  01/12/2020 09:58
Κύμα κρουσμάτων στη Νιούκαστλ-Έκλεισε το προπονητικό κέντρο

Κύμα κρουσμάτων στη Νιούκαστλ-Έκλεισε το προπονητικό κέντρο

  01/12/2020 09:58

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της Νιούκαστλ, η οποία αντιμετωπίζει κύμα κρουσμάτων στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, με αποτέλεσμα να κλείσει το προπονητικό κέντρο και άπαντες να τεθούν σε απομόνωση.

Την Κυριακή (29/11) είχε γίνει γνωστό πως τέσσερις παίκτες και ένα μέλος του staff είχαν μολυνθεί, χωρίς να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, ενώ την Δευτέρα (30/11) γνωστοποιήθηκε ότι ο αριθμός αυξήθηκε αρκετά και έτσι δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστούν οι προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Άστον Βίλα.

Βέβαια, βάσει κανονισμού στην Premier League, πρέπει ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων να φτάνει τα 14, ώστε να πάρει την απόφαση να αναβάλει έναν αγώνα, αφού ο βασικός στόχος είναι να γίνονται τα ματς, ακόμα και αν οι ομάδες έχουν απώλειες, προκειμένου να μην διαταραχθεί το καλεντάρι και πάνε πίσω οι ημερομηνίες.

Οι "καρακάξες" σύμφωνα με την Telegraph έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα στη διοργανώτρια αρχή, αλλά δεν είναι πολύ σίγουρο ότι θα γίνει αποδεκτό, εκτός αν ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει ξεφύγει. Το προπονητικό κέντρο κλείνει για τρεις ημέρες, με την ομάδα να μην είναι σε θέση να προπονηθεί για τον επικείμενο αγώνα της.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας