Νέες αποκαλύψεις για Μαραντόνα: «Ένα μαύρο στρώμα, χωρίς σεντόνια, μια τηλεόραση, παράθυρα χωρίς παραθυρόφυλλα»

Συνεχίζονται οι (θλιβερές) αποκαλύψεις για τις τελευταίες ημέρες και ώρες του Ντιέγο Μαραντόνα.

Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera «αφηγείται» σήμερα την ιστορία του τελευταίου δωματίου του Μαραντόνα, σε ένα σπίτι στην πλούσια γειτονιά του Σαν Αντρές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «στη διάρκεια της ζωής του, ο Μαραντόνα διέθετε δεκάδες πολυτελή σπίτια, αλλά την ώρα του θανάτου του δεν ήταν καν σε ένα πραγματικό δωμάτιο».

«Ένα μαύρο διπλό στρώμα, χωρίς σεντόνια, με μια τηλεόραση αναποδογυρισμένη. Τα παράθυρα χωρίς παραθυρόφυλλα, μια μικρή κουζίνα και ένα κουτί με σάντουιτς μισοφαγωμένα. Κενά ράφια και χάρτινες σακούλες γεμάτες στο πάτωμα, δίπλα σε πλαστικές σακούλες με προσωπικά αντικείμενα.

Τίποτα δεν μοιάζει με νοσοκομειακή φροντίδα στο σπίτι. Χωρίς απινιδωτή, χωρίς φιάλες οξυγόνου. Τίποτα που να μπορεί να βοηθήσει έναν ασθενή που ήταν σοβαρά, δεν μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό του. Κοιμόταν, όταν ο πόνος και η κατάθλιψη του επέτρεπαν να ξεκουραστεί, στο δωμάτιο που χρησιμοποιείται για μπιλιάρδο. Ισόγειο. Τακτοποιημένο όμορφα, δίπλα σε χημική τουαλέτα και μικρή κουζίνα. Ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο... πέθανε σε ένα δωμάτιο παιχνιδιών».

Η μίσθωση του σπιτιού, που επιλέχθηκε προσωρινά για ανάρρωση, υπογράφηκε από τον δικηγόρο του Μαραντόνα και μία από τις κόρες, την Τζάνα, με λήξη την 31η Ιανουαρίου 2021.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο ιδιοκτήτης της Μπέρνλι θέλει να αγοράσει και την Εσπανιόλ
Τσέλσι και Φλουμινένσε διεκδικούν μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων
Ρεκόρ και χρυσός στα ταμεία της Νότιγχαμ-Στη Νιούκαστλ με 64 εκατομμύρια ο Ελάνγκα
Η Ρεάλ δεν θα δεχθεί καμία πρόταση για τον Γκονζάλο Γκαρσία
Ανανέωσε μέχρι το 2027 με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Τόμας Μίλερ: Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο, περήφανος που υπηρέτησα τη φανέλα της Μπάγερν
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα
Ο Κονατέ έχει αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ
Ο Ντουράν άφησε πρόωρα την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και υπέγραψε στην ομάδα του Μουρίνιο
Στη λίστα της Σπόρτινγκ ο Τζόλης