Ο Φερνάντες κυνηγάει απόψε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ στην ιστορία της Γιουνάιτεντ

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σήμερα μπορεί να ισοφαρίσει και ένα ρεκόρ που διατηρείται από το 1964 για τον σύλλογο...

Ο Πορτογάλος μέσος έχει κερδίσει μία θέση στις καρδιές των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» από τη στιγμή που μεταγράφηκε πέρσι τον Γενάρη στην ομάδα του Σόλσκιερ, και κυνηγάει τώρα ένα ρεκόρ που ανήκει σε έναν θρύλο του συλλόγου: ο Ντένις Λόου ήταν ο τελευταίος παίκτης της Γιουνάιτεντ που σκόραρε σε έξι συνεχόμενους αγώνες εκτός έδρας!

Και αυτό είχε συμβεί στην δεκαετία του '60!

Θα είναι μια δύσκολη επίσκεψη απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με τα «σφυριά» σε πολύ καλή κατάσταση. Η Γουέστ Χαμ έχει πάρει δέκα πόντους από ένα σύνολο 15 εντός έδρας.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες αυτή τη σεζόν πηγαίνει υπέροχα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην ένατη θέση κα μπορεί να ανεβεί και άλλο αν νικήσει ένα υπολειπόμενο ματς που διαθέτει.

Ο Μόγιες που κάθισε πριν από οχτώ χρόνια χωρίς επιτυχία στον πάγκο της Γιουνάιτεντ θα ήθελε πολύ απόψε μία νίκη απέναντι στην παλιά του ομάδα και ξέρει πολύ καλά πως για να την πετύχει πρέπει να περιορίσει στο ελάχιστο την συμβολή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στην δημιουργία φάσεων!

Ο Φερνάντες έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία από τη μέρα που άφησε τη Σπόρτινγκ και πήγε στην Αγγλία. Έχει σημειώσει 22 γκολ σε μόλις 37 παιχνίδια από την άφιξή του και είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του στην Premier League αυτή τη σεζόν με επτά γκολ.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Τέλος οι ρεβάνς από την αρχή του Κυπέλλου Αγγλίας-Ανακοίνωσε τις αλλαγές η FA
Θα κινηθεί για τον Κούντους η Λίβερπουλ αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι
Σκληρές μάχες σε τέσσερα... μέτωπα για τα εισιτήρια των ημιτελικών