Μοναδικός στην ιστορία με τόση συμμετοχή ο Μπρούνο Φερνάντες

Μέσα σε 11 μήνες παρουσίας στο αγγλικό ποδόσφαιρο και την Πρέμιερ Λιγκ, ο Μπρούνο Φερνάντες έχει καταφέρει να γράψει ιστορία αφού κανείς άλλος δεν έχει κάνει όσα εκείνος, στην Πρέμιερ Λιγκ σε ένα ημερολογιακό έτος!  

Λίρα εκατό! Μεταγραφή – χρυσάφι! Και αυτά μπορεί να είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν τον παίκτη που απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και που από τον Φλεβάρη και μετά παραδίδει ποδοσφαιρικά σεμινάρια στον αγωνιστικό χώρο με την κόκκινη φανέλα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στην Λέστερ, ο Μπρούνο Φερνάντες έφτιαξε το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο, φτάνοντας στα 10 τέρματα και στις 6 ασίστ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα.

Σε γενικότερο πλαίσιο από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, τον Φεβρουάριο του 2020, ο Μπρούνο Φερνάντες έχει συμμετοχή σε 31 τέρματα σε 28 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί στην κορυφαία Λίγκα!

Αυτό, τον καθιστά τον κορυφαίο χαφ που έχει περάσει από την Πρέμιερ Λιγκ σε επίπεδο συμμετοχής στα γκολ της ομάδας του, αφού ποτέ ξανά κανείς δεν είχε τέτοιους αριθμούς ως μέσος, σε ένα ημερολογιακό έτος!

Φυσικά είναι και ο πρώτος Πορτογάλος που σκοράρει 10 φορές σε μια σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από την ποδοσφαιρική χρονιά 2008-2009 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο...

«Χάρηκα που είδα τους συμπαίκτες μου στεναχωρημένους στ' αποδυτήρια για την ισοπαλία, γιατί αυτό δείχνει ότι πλέον αναδεικνύεται η νοοτροπία του νικητή που θέλουμε να έχουμε...» είπε εκείνος.

Πηγή: england365.gr

Δειτε Επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα