«Ο Κριστιάνο χάρισε το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς στον Λεβαντόφσκι»

Απόφαση του Κριστάνο Ρονάλντο ήταν να βραβευτεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ως ο κορυφαίος της χρονιάς στα Globe Soccer Awards, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία.

Όπως αναφέρεται, ο Πορτογάλος ψηφίστηκε από τον κόσμο για τη συγκεκριμένη διάκριση, ωστόσο αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο και εισηγήθηκε να απονεμηθεί στον Πολωνό επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ρονάλντο θεώρησε άδικο να βραβευτεί για την περσινή σεζόν έναντι του Λεβαντόφσκι που κέρδισε πέντε τρόπαια σε πέντε διοργανώσεις με την Μπάγερν και ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στις τρεις από αυτές, με συνολικά 55 γκολ.



Βέβαια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε μια ακόμα πιο σπουδαία διάκριση, αυτή του κορυφαίου παίκτη του 21ου αιώνα.

 

 

Δειτε Επισης

Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League