Κούμαν: Χαίρομαι για όσα είπε ο Μέσι για την πρόσληψή μου

Ο Ρόναλντ Κούμαν τόνισε πως δεν παρακολούθησε την συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι που προκάλεσε αίσθηση το βράδυ της Κυριακής, αλλά είναι ευγνώμων για όσα είπε ο Αργεντινός για εκείνον.

Όσο κι αν μπορεί στην έναρξη της συνύπαρξής τους στην Μπαρτσελόνα να είχαν προκαλέσει μια εντύπωση πως χρειάζονταν χρόνο για να εμπιστευθεί ο ένας τον άλλον, τελικά οι Μέσι και Κούμαν φαίνεται πως έχουν αναπτύξει αρκετά καλή επαφή στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ολλανδός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Εϊμπάρ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν είδα την συνέντευξη του Λίο όταν προβλήθηκε, αλλά χαίρομαι που είπε ότι η πρόσληψή μου κρίνεται θετική».

Παράλληλα, έχοντας δεχθεί ξανά ερωτήσεις για το μέλλον του Αργεντινού, ο οποίος άφησε παν ενδεχόμενο ανοιχτό, ο Κούμαν απάντησε: «Θεωρώ πως δεν κρίνεται η απόφασή του από κανέναν προπονητή ή από καμία χώρα... Είναι μια απόφαση που θα ληφθεί με γνώμονα την οικογένειά του. Δεν πιστεύω πως ένας προπονητής μπορεί να τον επηρεάσει αυτή τη στιγμή σε όσα μπορεί να σκέφτεται».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Εξωπραγματικά έσοδα για τη FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μπάγερν εξετάζει και την περίπτωση του Ενκουνκού
BINTEO: Απίθανος Μέσι στο MLS-Έχει πετύχει δύο γκολ σε πέντε σερί ματς της Ίντερ Μαϊάμι
Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: Κανείς δεν είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας
Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν
Προφορική συμφωνία Ατλέτικο-Ίντερ Μαϊάμι για τον Ντε Πολ
Συγκινεί ο Πέδρο Νέτο-«Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τον Ντιόγκο»
Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ ο Μόντριτς
ΒΙΝΤΕΟ: Αλαλούμ με τον καπετάνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βόλο
ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε και έκλαψε στην επιστροφή του μετά από 18 χρόνια στη Ροζάριο Σεντράλ o Nτι Μαρία