Σκέψεις για διακοπή δύο εβδομάδων στην Πρέμιερ Λιγκ

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της "The Telegraph" οι ιθύνοντες της Premier League συζητούν μια διακοπή δύο εβδομάδων τον επόμενο μήνα υπό το φόβο του κορονοϊού.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η συζήτηση ξεκίνησε μετά τα κρούσματα του ιού που εμφανίστηκαν στην Μάντσεστερ Σίτι και οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα με την Έβερτον αλλά και την ανακοίνωση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που τονίζει πως παρά τα πολλά θετικά κρούσματα θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπέρνλεϊ.

Κάποιοι θεωρούν πως θα υπάρξουν πολλές αναβολές σε επόμενα παιχνίδια λόγω της έξαρσης του κορονοϊού από άκρη σε άκρη στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά. Και μάλιστα θεωρούν πως ίσως κάτι τέτοιο έχει στο μυαλό της και η κυβέρνηση.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν φόβοι ότι πρώτα θα επηρεαστεί στο Κύπελλο Αγγλίας και θα αναβληθούν πολλά παιχνίδια μετά και τα τεστ της επόμενης εβδομάδας.

Άλλωστε τα 18 κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν στα τεστ που έγιναν από τις 21 έως τις 27 Δεκεμβρίου είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα.

Μάλιστα η "The Telegraph" τονίζει πως ένας γιατρός της ομοσπονδίας επέμενε λέγοντας πως το να συνεχίσουν τα παιχνίδια: "Δεν είναι σοφό".

Και εν συνεχεία η εφημερίδα αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι και οι παίκτες της περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ που πάρθηκαν την Τρίτη το πρωί για να δει αν θα αγωνιστεί με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα και την Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Carabao Cup.

Η εφημερίδα εν συνεχεία στέκεται στο τι θα γίνει με τις ημερομηνίες των αγώνων αν υπάρξει αυτή η διακοπή των δύο εβδομάδων και πως θα μπορούσε να καλυφτεί το κενό. Το τέλος της φετινής Premier League είναι στις 23/5 και υπάρχει μικρό περιθώριο ελεύθερων ημερών για αναβληθέντα παιχνίδια.

Την ίδια ώρα υπάρχουν ήδη ομάδες στην Αγγλία με λιγότερα ματς από τις άλλες και αυτό δημιουργεί πρόβλημα ενώ και η διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με έναρξη στις 11 Ιουνίου 2021 δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι παραμένει στη Λεβερκούζεν
Ποσά που... ζαλίζουν-Το αστρονομικό συμβόλαιο της Puma με την Μπαρτσελόνα
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»