Πολλά τα κρούσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, κίνδυνος διακοπής του πρωταθλήματος

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος διακοπής της Πρέμιερ Λιγκ για δύο εβδομάδες, ίσως και περισσότερο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Telegraph, κορυφαίοι παράγοντες του αγγλικού ποδοσφαίρου ήδη εξετάζουν την προοπτική διακοπής τον Ιανουάριο, μιας και μόλις χθες στο Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφηκε ρεκόρ κρουσμάτων, 53.135, ενώ οι θάνατοι ήταν 414. 

Στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν 18 μολύνσεις, περισσότερες από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.

Όπως είναι γνωστό αναβλήθηκε η αναμέτρηση Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αμφίβολη είναι και η αποψινή Τότεναμ-Φούλαμ, λόγω κρουσμάτων στους φιλοξενούμενους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα ορισμένοι πρόεδροι της Πρέμιερ Λιγκ προτείνουν την διακοπή του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες τον Ιανουάριο, αλλά και την αναβολή των αγώνων του FA Cup το ίδιο διάστημα. 

Προβλήματα υπάρχουν επίσης στα πρωταθλήματα των χαμηλότερων κατηγοριών, αφού εννέα αγώνες αναβλήθηκαν μόνο την τελευταία αγωνιστική. Συνολικά, έχουν αναβληθεί 50 παιχνίδια τον τελευταίο μήνα, κυρίως στη League One.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League
BINTEO: Έπος της Ιντιάνα στην Οκλαχόμα Σίτι-Δραπέτευσε με μεγάλο καλάθι του Χαλιμπέρτον